Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Cocreation@Work, geaccrediteerde post-hbo opleiding
DI 15 januari | 10.00-16.30 uur | Amsterdam

15 januari 2019 t/m 16 april 2019 | Opleidingstraject van jan tot april 2018 op 7 hele (dins)dagen, 1x per 14 dagen: 15 en 29 januari, 12 februari, 4/5 maart en 19 maart, en 2 en 16 april 2019; daarnaast 5 individuele coachingsessies van elk 1,5 uur
1.595,0 | Voor mensen die door hun bedrijf betaald worden geldt een tarief van 2350 Euro ex BTW


CocreationWork is een radicaal vraaggestuurd trimesterprogramma (van januari tot april 2019) door, voor en met mensen met een actueel verlangen: “hoe kan ik in mijn werk een zinvolle eigentijdse bijdrage leveren om de samenleving te verduurzamen en te versterken?”. Een reis voor nieuwsgierige leiders, koerszoekers, creatieve twijfelaars die voelen dat NU beroepshalve het moment is om aan ‘een nieuwe versie van zichzelf' te beginnen, met transitiekunde, (zelf-) bewustzijnsonderzoek en cocreatie als belangrijke richtingaanwijzers.

De huidige complexe samenleving met vragen over hoe omgaan met de toenemende energie- en milieuproblemen, alsook met de herinrichting van zorg, welzijn en participatie vraagt van professionals een nieuw soort houding en soms ook radicaal nieuwe aanpakken leidend tot nieuwe antwoorden. Inzicht in de mechanismen die ten grondslag liggen aan de noodzakelijke transitieprocessen en de kansen en betekenis van cocreatie daarin kunnen helpend zijn voor jou, als je de meest passende plek voor jezelf danwel voor je organisatie en je koers daarin wil bepalen. Daarbij komt uiteraard ook de vraag aan bod: wie ben JIJ als Cocreator?

Cocreeën is meer dan samenwerking rondom een bepaald thema; samenwerking is ‘de concurrentie voorbij’, concurrentie is ‘de overleving voorbij’. Cocreatie is de hoogste vorm van samenwerking dus. Cocreatie gaat uit van een bepaalde houding (open, onderzoekend, gestuurd vanuit de vraag van de huidige en toekomstige gebruikers, met respect voor het verleden en wat er al IS) en van andere verhoudingen (gelijkwaardigheid en wederkerigheid). Cocreatie maakt gebruik van meerdere communicatievormen, zodat fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen worden aangeraakt en verbonden.

 

 

Informatie + Aanmelden » Compas-sie in Cocreatie | Dr. Anne Stijkel

www.cocratos.nl

Amsterdam
Nnb
Amsterdam

Dr. Anne Stijkel
020-6972999
anne.stijkel AT cocreatie DOT nl