Studie- en meditatiegroep vrijheid in verbinding
ZO 25 juni | 11.00-13.00 uur | Landsmeer

| 6 bijeenkomsten van 2 uur
150,00


Hoe kun je je vrije aard herkennen en wat betekent het om een pad van verlichte levenskunst te gaan? In het boek 'Zie, je bent al vrij!' schrijft Hans Knibbe hier toegankelijk en inspirerend en over. Ben je nieuwsgierig naar het boek, of heb je het gelezen, en spreekt het je aan om het boek met anderen te bestuderen en te beoefenen? 

In de studiegroep bestuderen we het boek ‘Zie, je bent al vrij!’ van Hans Knibbe en beoefenen we rusten in Zijn, in de openheid van onze geest. De bijeenkomsten vinden één keer in de maand plaats, en zijn een combinatie van studie, uitwisseling en meditatiebeoefening. Iedere bijeenkomst komt er één hoofdstuk aan bod, die je thuis bestudeert en voorbereid aan de hand van vragen. Daarnaast is er gelegenheid om stil te staan bij je meditatiebeoefening thuis.

Dit boek gaat over de kunst van gelukkig zijn. Het is mogelijk om een bron van geluk aan te boren in onszelf. Die bron is niet in ‘iets’ gelegen, maar ontsluit zich als we – voorbij alle vormen – in de openheid van Zijn rusten. Behalve geluk vinden we daar ook vrijheid, sensitiviteit en schoonheid. Dit geeft ons leven diepte en waardigheid.”  Uit: Zie je bent al vrij! van Hans Knibbe.

Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar het boek 'Zie, je bent al vrij' en voor mensen die het boek kennen en hun zicht en practice verder willen verdiepen.

Meer Informatie + Aanmelden


info AT zo-wil-ik-leven DOT nl

Landsmeer, nabij Amsterdam, Landsmeer