OpenFloor Dynamische Dansmeditatie, open lessen vrijdagavond om de week
VR 20 oktober | 19.45-21.45 uur | Amstelveen

| Om de week op vrijdagavond: 20 jan 3 feb, 17 feb, 3 mrt, 17 mrt, 31 mrt, 14 april, 5 mei, 19 mei, 2 juni, 16 juni, 30 juni 2017
15,00 | € 15 losse les / € 67,50 5 lessen / € 20 2 lessen nieuwkomers


Vrijdagavond om de week, open lessen door Monika Körschner (gecertificeerd OpenFloor en 5Ritmes docent) 

OpenFloor is een dynamische dansmeditatie en een levendig bewegingsonderzoek die je bewustzijn opent voor fysieke sensaties, emotionele intelligentie, relationele mogelijkheden, creatief en aandachtig (mindful) aanwezig zijn, voor dat wat groter is dan jezelf.  
Je wordt begeleid om alles wat je tegenkomt te verwelkomen in je dans, voorbij dat te bewegen wat je kent en dat wat vast gestold is weer in stromende beweging te brengen. Je ontdekt hoe je van schaduw en gewoonte naar vrijheid in keuze en creatieve mogelijkheden kunt bewegen.

Iedere les geven we aandacht aan een ander thema en maken gebruik van universele bewegingskwaliteiten. Er zijn geen stappen om te leren en er is geen manier om het verkeerd te doen. De docent biedt professionele ondersteuning en mixt een diversiteit van uitnodigende muziek  met heldere gerichte begeleiding om je te inspireren tot wilde en zachte dansen, tot samen dansen en alleen.  

Uit onderzoek blijkt dat dansen energie geeft, veerkracht, levenslust, heling, ontspanning, verbinding, creativiteit, fitheid, plezier en meer. De uitnodiging is te komen zoals je bent en je bij hen aan te sluiten die dat ook doen! Ervaring is niet nodig, bereidwilligheid wel. Iedereen kan dansen. Ongeacht leeftijd, geslacht, levensverhaal, vorm, beperking, ervaring, energie. Je kunt om allerlei redenen komen dansen, op allerlei manieren. Uitbundig, ingetogen, op jezelf, in contact, verdrietig. De lessen bieden bedding voor beginnende dansers en diepgang voor ervaren dansers. Je bent welkom! 

Meer Informatie + Aanmelden

Shiva Yoga Center / De Verdieping / MOC gebouw, Lindenlaan 75, Amstelveen

Meer agenda van Moving Waves - DanshetLevenNu

Moving Waves - DanshetLevenNu | Monika Körschner


Inschrijven nieuwsbrief