Eigentijdse jongeren: Lachyoga
MA 02 oktober | 19.00-22.30 uur | Amsterdam

10,00


LACHYOGA WORKSHOPLachyoga is lachen zonder daar humor voor nodig te hebben. In deze workshop leer je je lach te bevrijden, je kan gewoon wanneer je maar wilt beginnen met lachen. Meer lachen in je leven is een keuze. En dat combineren we met een heleboel speelsheid en verbinding met elkaar.

Kom met ons lachen, en je loopt weg met een lichter hart, een betere gezondheid (want lachen heeft heel veel gezondheidsvoordelen!) en een bijzondere connectie met de anderen met wie je de avond lachend hebt doorgebracht.

Een interessante bonus: al is lachyoga lachen zonder humor, iedereen die regelmatig lachyoga doet merkt dat hun gevoel van humor groter wordt. Heb jij zin om meer gniffels, glimlachjes en schaterlachs in je leven te verwelkomen?Doe makkelijk zittende kleding aan, verder heb je niets nodig.PROGRAMMA19:00 Binnenloop
19:30 Lachyoga door Els van de Schoot
22:30 Nog even napraten met een kopje thee
Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld:25 september - Somatic Dance – Chris van der Weide - Muladhara
9 oktober - Tantra: Let Your Fire Burn - Wendy Doeleman - Manipura
16 oktober - Reconnected to (self) Love - Madelief en Kjell - Anahata
23 oktober - Authentic Relating - Roald Penning - Vishuddha
30 oktokber - I see the ‘real’ you - Evi Maes - Ajna
6 November - Dansreis: Unison - Eline en Nick - SahasraraHet zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!

Meer Informatie + Aanmelden


info AT clublite DOT nl

Club Lite, Jan van Galenstraat 24, Amsterdam

Meer agenda van Club Lite

oktober 2017

Tantric Dance 10 jaar Celebration

ZO 08 oktDans & Bewegingevenement
Tantric Dance 10 jaar Celebration

Inmiddels organiseert Art of Loving al TIEN JAAR! workshops, dansavonden, jaartrainingen, retreats en intimi groepen met Tantric Dance. Door heel Nederland. Dit willen we natuurlijk dansend vieren!
Club LiteAmsterdam
Nataraj & African Dance

ZA 14 oktDans & Bewegingworkshop
Nataraj & African Dance

Workshop Afrikaanse dans met live percussie waarbij we onze voeten diep in de grond planten en ons over geven aan het ritme van de drum, waarna het ritme zich voortzet onder guidance van dj Shanto.
Club LiteAmsterdam
Knuffelworkshop XL door The Yellow Side of Life

ZO 29 oktDans & Bewegingworkshop
Knuffelworkshop XL door The Yellow Side of Life

Kom ontdekken hoe fijn het is om te knuffelen, om warmte en liefde te ervaren, zonder voorwaarden, verhalen of verplichte vervolgstappen. Een avond in contact avond met jezelf en anderen, met live muziek.
Club LiteAmsterdam

november 2017

Ecstatic Dance, elke dinsdagavond en zondagochtend

DI 07 novDans & Bewegingworkshop
Ecstatic Dance, elke dinsdagavond en zondagochtend

Dancing with dj, without talking, without shoes, without alcohol/drugs. A freeform conscious dance wheremovement expands, spirit activates, boundaries melt, boredom ceases, creativity breaks out and the beat deepens
Club LiteAmsterdam
Wake op your body, 5-ritmes-dans, elke woensdag- en vrijdagochtend

VR 17 novDans & Bewegingworkshop
Wake op your body, 5-ritmes-dans, elke woensdag- en vrijdagochtend

Je dag dansend beginnen om lekker wakker te worden in je lijf. Deze lessen zijn voor iedereen die wil bewegen of nieuwsgierig is naar de dans. Elke woensdag- en vrijdagochtend in Club Lite.
Club LiteAmsterdam

Inschrijven nieuwsbrief