Kennismaken met Zijnsgeoriënteerde meditatie
WO 18 oktober | 17.00-18.00 uur | Landsmeer

| woensdag
85,00 | 10 bijeenkomsten


Meditatie in beweging is een toegankelijke en vriendelijke manier om je aandacht uit je gedachten te halen en aanwezig te zijn bij wat er is. Je beoefent aandachtig gewaarzijn, in het hier en nu zijn. Je laat het op weg zijn los, waardoor je ontspant en landt in dit moment. Tijdens de meditatie in beweging worden zachte bewegingen afgewisseld met meer dynamische bewegingen en oefeningen. Na meditatie in beweging vervolgen we met zitmeditatie.

Meditatie zie ik als een herinnering aan onze vrije aard. Een herinnering dat je al thuis bent, goed bent, precies zoals je nu bent. Je beoefent presentie, op je gemak zijn met wat er in je leeft, waardoor je de rijkdom gaat ervaren van wie je bent. Regelmatig oefenen we ook met visualisaties als toegang tot inspiratie.

Omdat we in ons dagelijks leven snel terecht komen in patronen, vraagt het leven van wie je ten diepste bent, herinnering en training. Meditatie in een groep kan hier ondersteunend en inspirerend bij zijn. Het is een prettige vorm van bewustzijnstraining die jou in het dagelijks leven helpt koers te houden.

Zijnsgeoriënteerde meditatie geef ik in kleine groepen op woensdagochtend en woensdag in de namiddag. Op woensdagochtend zijn het open lessen waaraan je kunt deelnemen met een strippenkaart van 5 keer. Op woensdag in de namiddag geef ik een kennismakingstraining Zijnsgeoriënteerde meditatie. Ik besteed tevens aandacht aan theorie en integratie thuis. Ook individuele les is mogelijk. 

Meer Informatie + Aanmelden

06-26810402
info AT zo-wil-ik-leven DOT nl

Landsmeer


Inschrijven nieuwsbrief