07mrt 2022
Workshop 'Bewegen in Rouw'

Praktijk Marie Goeminne
Online

Bewegen - verbinden - loslaten

In deze serie wil ik je uitnodigen om je rouw, die je ook zo lijfelijk kunt ervaren, te ontmoeten en in beweging te brengen. De workshop begint met het opzoeken van bronnen in je lijf. Dat zijn kwaliteiten die je een gevoel van steun, grond of levendigheid kunnen geven en die je ook letterlijk fysiek kunt opzoeken en ervaren. En die je in het proces van rouw houvast kunnen geven.

In contact met je lichaam en die bronnen ga je luisteren en voelen; om je aanwezigheid uit te nodigen daar, waar rouw voelbaar is. Door middel van adem en beweging ontmoet je deze plek en maak je de weg vrij om een dans te wagen met jezelf en je rouw. 

Via opdrachten, zoals geleide meditaties, gewaarwordingsoefeningen, bewegingsonderzoek en -improvisaties, zullen we het thema met en in ons lijf exploreren. We benoemen wat vertrouwd is voor ons en wat nieuw is. Wat ons steunt en plezier geeft, en wat spannend en kwetsbaar voelt. Door ons lijf erin te bewegen geven we ruimte en draagkracht aan het ‘gevoelde’.

De workshop werkt enerzijds openend en verkennend rond het thema verlies. Anderzijds zijn deze bijeenkomsten erop gericht om bedding, rust en steun te kunnen ervaren in je lichaam, in jezelf en in het contact met de ander. Ieder krijgt de ruimte om op zijn eigen, unieke wijze zijn (rouw)dans te vinden. We werken zowel individueel als in duo’s en delen ons proces met elkaar.

Welkom!

Informatie

07 mrt 2022 | Serie van 4 maandagavonden 7/14/21 en 28 maart
20.00 - 22.00
95,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Online
Online
ONLINE Online

Workshop 'Bewegen in Rouw'