SHiNE Party with Kareem Raïhani & workshop LEEF! - Hylke Bonnema
ZA 20 januari | 18.30-02.00 uur | Amsterdam

12,00 | + fee voor workshop & diner


Welkom in een Nieuw Jaar waar we nog 2 keer gaan Shinen met jou in Club Lite! Dit moet bijzonder worden, vind je niet? Daarom hebben we in samenwerking met Hylke Bonnema van Familie Opstellingen een prachtige avond samen gesteld voor jou! Wil jij een muurbloem zijn of ook leren midden op de dansvloer te staan en te genieten van je leven! Lees meer hieronder.....

☆DATUM
ZATERDAG 20 JANUARI 2018

☆PROGRAMMA
18.00 - 19.00 - Conscious Kitchen (reserveren)
19.00 - 21.30 - LEEF! WORKSHOP MET Hylke Bonnema
21.30 - 02.00 - DANCE & SHINE WITH KAREEM RAïHANI

+RAW CAKES -- MASSAGE & MORE...

WORKSHOP LEEF! (en vier het leven)
Wil jij een muurbloem zijn of ook leren midden op de dansvloer te staan en te genieten van je leven!

Je volledige potentieel leven. Dat is waar we zo hard voor aan het werk zijn, toch? En waarvoor we die dagelijkse stress voor lief nemen? Maar waarom en voor wie streef jij dat na? En wat als alle methodes, (zelfhulp)boeken en voornemens na een tijd toch niet dé oplossing zijn om voluit te leven?

Ik wil jou laten zien hoe je – los van verwachtingen – simpelweg gelukkig kunt zijn met dat wat er is. Zodat je krachtig en vol vertrouwen met beide benen op de grond kunt staan zonder te vluchten in dromen. We gaan een eerste stap maken naar leren leven vanuit je intuïtie, in het nu, spontaan en zonder twijfel. Kom ook op zaterdag 20 januari naar LEEF! met Hylke Bonnema en maak kennis met die reis naar maximaal leven varend op je gevoel.

LEEF! gaat over leren voelen: van vernauwende denk- en gedragspatronen naar luisteren naar je gevoel en vertrouwen op je intuïtie. Dat heeft onze snelle wereld nu nodig: iemand die denkt vanuit het hart en luistert naar de onderbuik. Anders denken en handelen dan je vanbinnen voelt, dat doet pijn. Bij LEEF! proef je weer de kracht in jezelf.

Met de bijzonder impactvolle opstellingenmethode ga je op reis door jouw eigen bestaan en ontdek je hoe je je open kunt stellen voor nieuwe liefde, beter werk etc ... In de kern is LEEF! een spoedcursus om je hart laten spreken en met openheid en lef te leven. Wat houdt jou tegen om die eerste stap zetten?

.::TICKETS::...
VOORVERKOOP
☆ WORKSHOP + SHINE DANCE PARTY €19,50
☆SHINE DANCE PARTY €12,00
DEUR
☆ WORKSHOP + SHINE DANCE PARTY €22,50
☆ SHINE & DANCE PARTY €15,00

☆HYLKE BONNEMA☆
Opleider & Opsteller
Hylke Bonnema is psycholoog en meesteropsteller. Hij leerde het vak van Bert Hellinger - de grondlegger van het Systemisch Werk – zelf, waarna hij het doorontwikkelde. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak een nieuwe dimensie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar duizenden mensen begeleid en opgeleid, ook wereldwijd.
Hylke is een inspirerende man met een bijzondere manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant.
Hij integreert kennis en weten en het geloof in deze manier van werken. Daarin is hij echt een vakman. De manier waarop hij dat doet is ontwapenend. Het is authentiek. In plaats van uitleggen aan de hand van theorieën gebruikt hij de vorm van ‘het gewoon doen’.

☆KAREEM RAïHANI☆
DJ/Producer Kareem Raïhani ‘Shaman of Dance’ is a legend in the Conscious Dance Scene. For more then 20 years he sets the dance floor worldwide on fire with his own music productions and remixes.
“Through music & dance we embrace ancient, present & future, acoustics & electronics, tribal & urban, hi-tech and roots. Connecting with the Self, Mother Earth and the Universe, the dancer becomes the dance.”

☆SHARE SHINE☆
Invite and share SHiNE with your friends through Facebook!

We are looking forward to SHiNE with YOU!

Meer Informatie + Aanmelden


info AT clublite DOT nl

Club Lite, Jan van Galenstraat 24, Amsterdam

Meer agenda van Club Lite

januari 2018

Wildhearts, Unmasking Mystery Edition

ZA 27 jan 20.00 uurDans & Bewegingevenement
Wildhearts, Unmasking Mystery Edition

WildHearts is a place where you are free. You are invited to follow your heart, creativity and inspiration. We step into a new playful world, a world that tickles and awakens you. Be alive, surprise yourself! 
Club LiteAmsterdam

februari 2018

Nataraj + Vijfritmes door Jup Jansonius

ZA 03 feb 20.00 uurDans & Bewegingevenement
Nataraj + Vijfritmes door Jup Jansonius

De laatste Nataraj in Club Lite! Een mooie gelegenheid om je nog één keer onder te dompelen in de ware Club Lite vibe! Maar we gaan DOOR natuurlijk per maart in Club 8.
Club LiteAmsterdam
Pangaia, Ether-edition

ZA 10 feb 20.00 uurDans & Bewegingevenement
Pangaia, Ether-edition

A conscious clubparty with dj Martyn Zij and a Pangaia Cacao Ceremony. A place where you can dance wild and freely, with your bare feet on the floor and with feathers in your hair.
Club LiteAmsterdam
Wake op your body, 5-ritmes-dans, elke woensdag- en vrijdagochtend

VR 23 feb 9.45 uurDans & Bewegingworkshop
Wake op your body, 5-ritmes-dans, elke woensdag- en vrijdagochtend

Je dag dansend beginnen om lekker wakker te worden in je lijf. Deze lessen zijn voor iedereen die wil bewegen of nieuwsgierig is naar de dans. Elke woensdag- en vrijdagochtend in Club Lite.
Club LiteAmsterdam
Ecstatic Dance, elke dinsdagavond en zondagochtend

ZO 25 feb 10.30 uurDans & Bewegingworkshop
Ecstatic Dance, elke dinsdagavond en zondagochtend

Dancing with dj, without talking, without shoes, without alcohol/drugs. A freeform conscious dance wheremovement expands, spirit activates, boundaries melt, boredom ceases, creativity breaks out and the beat deepens
Club LiteAmsterdam

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam