Ondernemerscafé Bewust Amsterdam op de maandagochtend in het Mirror Centre
MA 11 juni | 9.00-11.00 uur | Amsterdam

Ook behoefte onderdeel te zijn van een kleurrijk en ondernemend gezelschap?

Elke maand is er een netwerkbijeenkomst voor de deelnemers van onlineplatform www.bewustamsterdam.nl, de startpagina voor het vinden van het aanbod in Amsterdam voor bewust leven. De precieze lokatie en inhoud van de bijeenkomst wordt meestal twee weken van te voren bekend gemaakt.

De missie van onlineplatform Bewust Amsterdam en zijn aangesloten leden is licht en liefde in de wereld te brengen, het voorleven van bewust leven en werken en het bijdragen aan een duurzame wereld. Het ondernemerscafé biedt haar leden een laagdrempelige gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te sparren.

Entree is altijd gratis. Voor koffie/thee kan je de ene keer terecht bij de bar of vragen we een bijdrage van een verplichte € 3 per persoon. Inloop is altijd van 9:00 tot 9:15 uur.  We starten om 9:15 uur met een welkom, een kennismakingsrondje. Daarna volgt vaak een inhoudelijk onderdeel om je te inspireren in het ondernemerschap en om uit te wisselen met anderen. Nadat er daarna tijd en ruimte is voor verder onderling ontmoeten en netwerken, sluiten we meestal af met een rondje waar je nog mededeling/promotie kan doen, bijvoorbeeld over een workshop die aanstaande is.

Met nadruk zeggen we dat de bijeenkomsten van Bewust Amsterdam niet typische bijeenkomsten zijn waar je met een stapel business-cards komt om deze uit te delen om nieuwe klanten te winnen. De bijeenkomsten zijn daarentegen bedoeld om collega’s die ook werkzaam zijn in het bewuste veld te ontmoeten en elkaar te inspireren en te steunen in het persoonlijke pad en het ondernemerschap.

Ben jij een ondernemer in het veld van bewustwording, gezondheid of duurzaamheid en wil jij ook beter online zichtbaar zijn? Door je aan te sluiten bij www.bewustamsterdam.nl krijg je voor € 49,00 (excl. BTW) per jaar, een eigen pagina en kun je je bedrijf online beter vindbaar maken. Daarnaast draag je bij, door aansluiting bij ons platform om samen van Amsterdam een bewustere en gezondere stad te maken.

Wil je kennismaken leden van Bewust Amsterdam, dan geven je graag de mogelijkheid om een keer te komen om te komen proeven. Daarna horen we graag of promotie van je diensten via www.bewustamsterdam.nl  bij je past en je je wilt aansluiten.

De data van onze bijeenkomsten in het voorjaar van 2018 zijn:
maandag 15 januari
maandag 12 februari
vrijdag 16 maart
woensdag 18 april
dinsdag 15 mei
maandag 11 juni

Ontmoeten je graag op één van onze bijeenkomsten

Met vriendelijke groet,

Robert Zwier
Marlies Roosendaal
Brenda Serrée
Trui Simmelink
Yves Groen

Meer Informatie + Aanmelden


06-24646023
info AT bewustamsterdam DOT nl

Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3, Amsterdam


Ik schrijf me in voor Ondernemerscafé Bewust Amsterdam op de maandagochtend in het Mirror Centre - MA 11 juni 2018 | Amsterdam

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Meer agenda van Bewust Amsterdam


Bewust Amsterdam

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam