Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Naar een menswaardiger samenleving met Ad Broere, George van Houts e.a.
ZA 24 november | 13.30-17.00 uur | Amsterdam

20 | online en € 25 aan de zaal


Speciaal ter gelegenheid van het verschijnen van Geld in de bijrol, het vijfde boek van Ad Broere, vindt er op zaterdag 24 november een bijzondere meetup plaats in de Amstelkerk in Amsterdam. Een aantal frisdenkers en dwarsdoeners delen met u hoe zij concreet bouwen aan een menswaardiger samenleving, waarin de natuur centraal staat en geld een bijrol heeft. Een praktische inspiratiemiddag met volop ruimte om naar elkaars verhalen te luisteren.

Gastheer op deze bijzondere middag is Ad Broere. Hij staat bekend om zijn messcherpe analyses van het huidige geldsysteem dat zijn houdbaarheidsdatum voorbij is en zijn inspirerende zoektocht naar een menswaardiger samenleving, waarin een einde komt aan de dominantie van geld. Op deze middag kleuren we met elkaar de contouren in van een nieuwe wereld. Hij is gastheer van een aantal

Ad ontvangt onder meer: Thom Boot (Broodfonds), Heidi Leenaarts (United Economy), George van Houts (acteur en activist), Willem Vreeswijk (stichting New Financial Forum), Henk Smit (sociaal ondernemer), Ivo Valkenburg (Love made visible) en Pieter Stuurman (coach en inspirator).

Tevens zorgen Anneke Broere, Joris Vincken en Ivo Valkenburg voor het evenwicht tussen hart en hoofd met muziek en poëzie.

Voor tickets klik op onderstaande link naar Chipta.

Informatie + Aanmelden » Hans Rietveld Events B.V. | Hans Rietveld

www.chipta.com
Bekijk Facebook event

Amstelkerk
Amstelveld 10
Amsterdam

Hans Rietveld
+31(0)857846342/+32(0)488396318
info AT hansrietveldevents DOT eu


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam