Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Nataraj barefoot party met DJ Shanto in The Jungle
ZA 08 december | 20.00-1.00 uur | Amsterdam

12


NATARAJ BAREFOOT PARTY ☮ ♫ ♥

ZATERDAG 8 DECEMBER
20:00: Doors Open
20:00: Nataraj Party met dj Shanto & Friends
Entree: 12 euro

???? WELCOME TO THE JUNGLE ????
De Nieuwe plek waar wij 2 x per maand (blootsvoets) de deur plat zullen lopen. Na een lange zomer vol uitverkochte strandfeesten, zijn we ook wel weer blij om gezamenlijk de knusheid op te zoeken. En omdat dansen nou eenmaal het leukste is, doen we dat van 20:00 tot 1:00! Geen voorprogramma of aftershow, we came to dance!!

20:00-1:00u NATARAJ PARTY met DJ SHANTO ☮
Nederlands leukste blote voeten feest is terug op een nieuwe locatie in Amsterdam! Schoenen uit en dansen maar met een smile van oor tot oor. La musica? Geen hits, geen gouwe ouwe maar een verrassende mix die alles los maakt wat vast zit. Nataraj is hèt feest voor vrije geesten van alle leeftijden.

​OVER DJ SHANTO ♫
Als dj geef ik niets om status. Ik leef voor de muziek en geniet van alle ontmoetingen die er op de dansvloer plaatsvinden. Met deze insteek ben ik in 2002 begonnen met Nataraj en ik ben heel dankbaar dat zo iets eenvoudigs maar blijft bloeien en groeien. In mijn muziek zoek ik altijd naar warmte, diepte en avontuur en gaandeweg de avond ontstaat er een magische wisselwerking met de dansvloer.Op die momenten dat iedereen al dansend zichzelf vergeet gebeurt bij mij achter de draaitafels precies hetzelfde. Heel gewoon en onbeschrijflijk mooi.

EN OOK ♥
Massage
Zoete hapjes zonder suiker
Leuke winkeltjes

Zaterdag 8 dec 2018 | Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26, Amsterdam | entree 12 euro | deur open om 20:00u | einde om 01:00u

Informatie + Aanmelden » Nataraj en Ecstatic Dance | Shanto IJzendoorn

www.nataraj.info
Bekijk Facebook event

The Jungle
Tweede van Swindenstraat 26
Amsterdam

Shanto IJzendoorn
info AT clublite DOT nl