We Make The City, stadsfestival
WO 20 juni | 10.00-23.00 uur | Amsterdam

20 juni 2018 t/m 24 juni 2018
diverse


WeMakeThe.City  is het grootste  stadsfestival van Europa.  Van 20 t/m 24 juni  vieren we het stedelijk leven en werken we in de Metropoolregio Amsterdam  samen aan de belangrijke stedelijke vraagstukken.  Hoe maken we steden beter? Hoe maken we betere steden?

Wereldwijd groeien steden onstuimig, zo ook Amsterdam en de Metropoolregio. Deze groei brengt urgente vraagstukken met zich mee over bijvoorbeeld het klimaat, veiligheid, betaalbaar wonen en gezondheid. Kernvraag is: in wat voor een stad willen wij leven - over vijf, tien, vijftien jaar? WeMakeThe.City gaat met jou en heel veel anderen op zoek naar antwoorden. Want de stad van de toekomst maken we samen.

Wie is we?
Iedereen die in of met de stad te maken heeft, in welke rol dan ook. Vaak ben je meer van die mensen tegelijkertijd. Ambtenaar, bewoner, vader. Moeder, forens, bezoeker. Voor alle mensen in alle verschijningsvormen en met alle achtergronden. Alle mensen maken de stad. Simpelweg door er te zijn, of juist door er actief aan bij te dragen.

Wat is make?
Alle mensen maken steden. Door te pionieren, door vol te houden, door te spelen, door te ontwerpen, door op te leiden, door beleid te maken, door te handhaven, door te ontwikkelen, door te proberen, door te verbouwen, door te dromen, door te werken, door in te grijpen, door te bouwen, door te breken, door te praten, door op te voeden, door te genieten.

Is de stad alleen the city?
'Stedelijk leven' is overal. In de toekomst zullen gebieden steeds meer vergroeien, waardoor de regio de dynamiek van een grote stad krijgt. Daar nemen we een voorschot op. Dit sluit de regio in, niet uit. Gedrag in de stad heeft namelijk invloed op de regio, maar het werkt ook andersom. Stedelijkheid is niet beperkt tot het hebben van stadsrechten. Het is wat mensen doen.

Samen veranderen we de stad voor vijf dagen in één groot festival, met 600 (lokale, nationale en internationale) sprekers, 150 locaties, 25 themaconferenties, 30 urban talks, 50 workshops, 30 stadsexpedities, 15 speciale evenementen, 10 expo’s en 30.000 deelnemers. We gaan aan de slag met de grote stedelijke uitdagingen, delen kennis en presenteren de nieuwste oplossingen. Zo biedt WeMakeThe.City inspiratie, interactie én innovatie.

WeMakeThe.City is een initiatief van de Gemeente Amsterdam, Amsterdam Economic Board, Pakhuis de Zwijger, Waag Society, Amsterdam Smart City en AMS Institute. Hoofdpartners zijn Rabobank Amsterdam, Nuon en ABN AMRO.

Meer Informatie + Aanmelden

06-24646023
info AT bewustamsterdam DOT nl

diverse lokaties in de stad, Amsterdam


Ik schrijf me in voor We Make The City, stadsfestival - WO 20 juni 2018 | Amsterdam

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Meer agenda van Bewust Amsterdam


Bewust Amsterdam

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam