***Geef je persoonlijke ontwikkeling een boost met een opstelling***
DI 03 juli | 18.45-22.00 uur | Amsterdam

25,00 | Meerprijs vraag inbrengen €70,-


“Het inbrengen van een vraag heeft bevrijdend gewerkt, ik voelde me een dag later veel energieker"

Door met behulp van  opstellingen met iets aan de slag te gaan, komt er een nieuw perspectief met nieuwe mogelijkheden.  Een familieopstelling zorgt namelijk voor het zichtbaar maken van verborgen belemmering in een systeem: je eigen systeem, gezin van herkomst, of zelfs generaties terug.Door te kijken naar de samenhang van je persoonlijke geschiedenis en de wens die je voor je zelf hebt, ontdekken we hoe je met een andere kijk op je situatie de gewenste weg in kan slaan. 

Dus, Wil jij graag meer helderheid in een probleem waar je lang tegen aan loopt? En wil je meer helderheid over een vraag die al langer bij je leeft? 

Meld je dan aan via Facebook of E-mail. 

Mijn naam is Jaron Reisman. Ik ben geschoold in systemisch werk en familieopstellingen. In samenwerking met NetwerkPlus organiseer ik avonden waar wij in een kleine groep door middel van systemische opstellingen, aandacht geven aan specifieke vragen van deelnemers.

Deelname: Mensen kunnen op 3 manieren aanwezig zijn bij de workshop. Als toeschouwer, deelnemer/representant en het inbrengen van een vraag. Alleen als je een vraag inbrengt ga je direct met je eigen vraag/systeem aan de slag. Of je toeschouwt of representeert kan je bepalen als je aanwezig bent - mensen die dat gedaan geven vaak aan veel nieuwe inzichten te hebben gehad en veel te hebben geleerd, ook over zichzelf, terwijl ze niet het onderwerp waren.

Meer Informatie + Aanmelden

0628510645
reismanopstellingen AT gmail DOT com

Buurtkamer Corantijn, Corantijnstraat 25, 1058 DB Amsterdam, Amsterdam

Reisman Coaching | Jaron Reisman


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam