AuthenticiteitCirkel - volg de wijsheid van je lichaam -
ZA 26 mei | 10.00-10.00 uur | Amsterdam

50,00


Wil je jezelf beter uiten in een groep mensen? Wil je jouw blokkades in communicatie doorbreken? Het gaat niet om streven naar volmaaktheid, het gaat om contact maken met wie je NU bent

Welkom bij deze intensieve AuthenticiteitCirkel dag,

AuthenticiteitCirkel is afgeleid van Circling. AuthenticiteitCirkel is een proces van drie maanden in een vaste groep. Deze dag komen Karlijn Krijgsman en Yashodara Landvreugd faciliteren. Karlijn heeft de opleiding gedaan bij Circling Europe. Yashodara geeft zelf Authenticiteitcirkels.

Circling is een verrassend diepgaande en verbazingwekkend simpele methode om een dieper contact te maken met jezelf, anderen en de realiteit van het moment. Een ervaring die voor velen deuren opent naar meer zelfkennis, persoonlijke groei, transformatie en zelfrealisatie. Verder kan je in Circling verdieping van relaties en intimiteit, het delen van magisch ervaringen, het ontwikkelen van persoonlijke talenten en het ervaren van groepsintelligentie tegenkomen.

Hoe raakt dit moment mij?

Deze dag is voor iedereen die een stap wil zetten in het uiten van zijn of haar authentieke zelf in de wereld. We creeren een veilige en tegelijk confronterende omgeving waarin gespeeld en ontdekt kan worden volgens de vijf principes van AuthenticiteitCirkel.

Meer Informatie + Aanmelden

0651912693 / 0651912693
ferrymaidman AT gmail DOT com

Mirrorcentre, Ter Gouwstraat 3, Amsterdam

Meer agenda van Simpelleven


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam