Thai Stoelmassage
ZA 16 juni | 10.00-17.00 uur | Amsterdam

16 juni 2018 t/m 17 juni 2018 | lestijden zijn van 10:00 tot 18:00 uur
225,00


Een goede stoelmassage is een mooie aanvulling op het werk dat je als masseur of massagetherapeut op de tafel doet. Howdy Tio is expert op het gebied van Thai Yoga Massage en hij integreert deze kennis en ervaring in het werken op een stoel. Effectieve grepen, van groot praktisch nut! Geschikt voor mensen die nog met stoelmassage willen beginnen, maar ook interessant voor stoelmasseurs op zoek naar inspiratie.

In deze workshop krijg je meer inzicht over jouw manier van werken en werkhouding tijdens een stoelmassage. Door middel van (partner) oefeningen uit Taiji principes leer je voelen hoe je lichter en toch krachtig en zacht kan werken. We gaan kijken hoe je je lichaam efficiënt kunt gebruiken door 'bewustZijn' ofwel 'Awareness in Motion'.

Zelfzorg is essentieel voor iedere bodyworker om op lange termijn je werk en jezelf in conditie te houden. Je leert warming up en Qigong oefeningen om je Qi te laten stromen voor en tijdens je werk. Verder zullen er vanuit Thaise principes leuke en inspirerende technieken worden getoond, die je volop kunt oefenen. Het doel van deze intensieve dagen is om je moeiteloos, in een flow, te leren dansen met wat je het liefst doet. Voor het werken met meer therapeutische inslag zal ook aandacht zijn. Verder zal ik ingaan op het lezen van het lichaam en hoe je subtiliteiten kan gebruiken om dieper te kunnen komen.

Meer Informatie + Aanmelden

Akademie voor Massage en Beweging, Wingerdweg 32, Amsterdam

Meer agenda van Akademie voor Massage en Beweging


Akademie voor Massage en Beweging


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam