Yoga Vakantie: Sparkling Pyrenees
MA 25 juni | 00.00-00.00 uur | Frankrijk

25 juni 2018 t/m 01 juli 2018
895,00


Een week lang ontspannen en opladen door middel van dagelijkse yoga en meditatie. De locatie ligt afgelegen en verstopt in de Franse Pyreneeën (te bereizen via Perpignan of Barcelona) en de geluiden van de natuur brengen je weer in contact met je innerlijke rust. De plaats was een oud kloostertje waar sinds de middeleeuwen al spiritualiteit werd beoefend. De energie is er dan ook sereen, verheffend, magisch en verkwikkend. Sluit je met een gerust hart even af van de buitenwereld en laad op bij de duurzaam aangelegde zwemvijver. De retreat is inclusief 2 dagelijkse yoga sessies, ademwerk, meditaties, een massage en drie heerlijk voedzame en tongstrelende vegetarische maaltijden met ingrediënten uit eigen aanbouw.

Of je nou een beginnende yogi bent of ervaren, of je alleen reist of met vrienden samen... je bent van harte welkom.

Karolien Lammens en Inge Dessing verzorgen de yoga en passen het programma aan om de behoeften van elke deelnemer tegemoet te komen. Er zal voldoende ruimte en tijd zijn voor vragen, persoonlijke aandacht en aanpassingen. Marjolein van Kesteren verzorgt de massages en extra massages zijn bij te boeken ter plekke.

Durf jij het aan om mee te gaan en het risico te lopen je volledig ontspannen en opgeladen te gaan voelen en sprankelzender dan ooit weer te vertrekken uit de Pyreneeën?

Aanmelden kan via: SparklingPyreneesgmail
Meer info: mtyc/retreats

De voertaal van de retreat zal een combinatie van Engels en Nederlands zijn afhankelijk van de groepssamenstelling.

Meer Informatie + Aanmelden

Franse Pyreneeën, Frankrijk


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam