Seminar The Soul Door (surfen met je brein) door Patty Harpenau
ZA 07 juli | 10.00-17.00 uur | Amsterdam

295


Is dit herkenbaar? Je bent op zoek, of op weg, met een heldere koers naar je levensdoel. Maar je zit vast in de volgende vragen:' Wat, hoe en wanneer?' Vooruit denk je: 'Kom op, ik volg een workshop, ik lees een inspirerend boek want ik wil mijn doel!'
Maar je brein heeft last van mist. Je brein twijfelt, zit vast aan oude patronen: het lukt, soms wel of niet, of het kan veel beter.

Weet je waarom dat is? Omdat je brein niet is aangesloten bij het juiste veld. Velden? Ja, ... denkvelden. Je hebt er vast iets over gelezen want er zijn enorm veel boeken die het veld van oneindige mogelijkheden beschrijven. Vaak adviseren ze je om te mediteren zodat je de deur naar dit veld kunt openen. Je mediteert; het is rustig maar dan gaat je brein opnieuw met je aan de haal, heb je last van mist zoals stress, zelftwijfel of gebrek aan vertrouwen. Zo blijft het malen in je brein met de hoe's, waarom's en wanneer's. En dat is precies waar het mis gaat. Je brein is namelijk een laboratorium en werkt als een computer. Maar als je hogerbewustzijn ( het veld) en je onderbewustzijn (de ziel) niet helder communiceert met je bewustzijn ( brein) gaat je zoekopdracht letterlijk de mist in.

Brainsurfen is een coachingsmethode om je brein allereerst te ontdoen van denkmist. Zodat je brein helder en gefocust wordt. Hoe dat werkt leg ik je graag uit tijdens het seminar. Vervolgens gaan we je doel helder krijgen en daarom moeten we oude patronen deleten, nieuwe files downloaden en vervolgens surf je met je brein regelrecht naar het juiste veld.
Hoe dat werkt leg ik je graag uit op 7 juli. Dus kom gewoon en gaan we aan de slag. Want brainsurfen moet je beleven en er niet over lezen.

Meer Informatie + Aanmelden

De Roos, PC Hooftstraat 183, Amsterdam

Meer agenda van De Roos


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam