Workshop 'verbinding' tijdens de TAO Leefstijldag Shiatsu centrum Amsterdam
ZA 30 juni | 9.00-17.30 uur | Amsterdam

75,00


Tijdens deze dag kun je in vijf uiteenlopende workshops de TAO leefstijl ervaren. We gaan samen verschillende manieren ontdekken om vitaal te worden en te blijven vanuit shiatsu en de oosterse/taoistische leefstijl. De workshops helpen je dichter bij je gevoel te komen en hebben de invalshoeken BEWEGING, VERBINDING, VOEDING, STRESS VERMINDEREN, LEVENSRITME.

VERBINDING – Esther Molenaar (HAPTONOOM bij Haptotherapie-Esther)
Jij maakt deel uit van een geheel en beïnvloedt dit, maar je bent er ook van afhankelijk. Dit betekent dat er een samenhang is tussen wie jij bent en jouw leef- en werkomgeving, en tussen hoe jij je voelt en jouw functioneren. Het een kan niet zonder het ander. Organisatie en individu, lichaam en geest, Vrijheid en Structuur, Yin en Yang. Met simpele, speelse oefeningen gaan we onderzoeken hoe jij je verhoudt tot je omgeving. Hoe reageer jij in een bepaalde situatie en wat gebeurt er wanneer je vanuit je ‘midden’ of een bepaalde intentie handelt?

Samen met: Josta O'Niel (do-in en yoga docent), Lobke Brouwer-van Schoor (voedingsconsulent), Bart Bloemers (shiatsu docent), Marinka Achterberg (yoga docent).

Meer Informatie + Aanmelden

06-42249926
info AT haptotherapie-esther DOT nl

Shiatsu Centrum Amsterdam, Lutmastraat 182, Amsterdam

Haptotherapie-Esther | Esther Molenaar


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam