Holistische Zwangerschapsmassage
VR 24 augustus | 10.00-17.00 uur | Amsterdam

24 augustus 2018 t/m 25 augustus 2018 | lestijden van 10:00 - 17:00 uur
195,00 | incl. koffie en thee


Deze cursus is speciaal geschikt voor masseurs en massagetherapeuten die vanuit een holistische visie massages willen geven in de periode van de zwangerschap. Hiermee geef je de aanstaande moeder de mogelijkheid om haar eigen lichaam helemaal te beleven, met alle veranderingen die in deze periode plaatsvinden. Niets moet, de aanstaande moeder kan zich overgeven aan het moment en het contact met zichzelf en haar kindje. 

In de cursus wordt stilgestaan bij de belangrijkste zorg voor de zwangere vrouw op tafel, en zullen technieken worden gegeven die bijdragen aan een ontspannende massage tijdens de zwangerschap, waarbij de heelheid en eenheid van moeder en moeder en kind centraal staan. Belangrijke onderwerpen zijn echter ook de veranderingen in het lichaam, de contra-indicaties en adviezen wat wel en wat niet te doen tijdens zwangerschapsmassage.

Nathalie Smith is de docent. Ze is afgestudeerd aan de Akademie voor Massage en Beweging en sinds 2010 werkzaam als massagetherapeut. Daarnaast is ze sinds 2011 docent voor Introductietrainingen en de Jaartraining Holistische Massage aan de Akademie voor Massage en Beweging.

Meer Informatie + Aanmelden

020-3308572
info AT akademie DOT nl

Wingerdweg 32, 1031 CA, Amsterdam

Meer agenda van Akademie voor Massage en Beweging


Akademie voor Massage en Beweging


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam