Open Dag Akademie voor Massage en Beweging
ZO 26 augustus | 11.00-17.00 uur | Amsterdam

| Zie de website (www.akademie.nl) voor het programma.
| Gratis, maar fijn als je jezelf even aanmeldt!


Ben je toe aan meer bezieling in je leven? Wil je meer uit je hoofd, in je lijf? Heb je altijd al willen leren masseren en ben je benieuwd naar de opleidingen van de Akademie?

Allemaal goede redenen om langs te komen op de Open Dag. Met veel plezier openen we op deze dag onze deuren, zodat iedereen kennis kan komen maken! Je kan meedoen aan PROEFLESSEN en VRAGEN STELLEN  aan (oud)studenten en docenten en er is een lezing van Estelle Smits (directeur Massage bij Kanker). Ze heeft zich als paramedisch geneeskundig therapeut gespecialiseerd in massage bij kanker. Onlangs heeft zij een congres bijgewoond in Amerika over de ontwikkelingen op dit gebied.

Gedurende de dag is het mogelijk gratis EEN KORTE MASSAGE van circa 45 minuten te krijgen van (oud-)studenten. Je ontvangt de sessie in een ruimte waar vier massagetafels opgesteld staan. In een kort gesprekje maak je kennis en heb je een korte afstemming over de massage. Je kunt je hiervoor opgeven op de site. Hier vind je ook het volledige programma.

Meer Informatie + Aanmelden


020-3308572
info AT akademie DOT nl

Akademie voor Massage en Beweging, Wingerdweg 32, Amsterdam

Meer agenda van Akademie voor Massage en Beweging


Akademie voor Massage en Beweging


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam