Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

SKI & Yoga & Mindfulness
ZA 16 maart | 00.00-00.00 uur | Italie

16 maart 2019 t/m 23 maart 2019 |
845,00 | incl skipas, hotel met halfpension, ski materiaal, yoga en mindfulness


Elke ochtend wordt een verfrissende hatha easy flow yogales aangeboden om de dag goed te beginnen. 'Hatha' betekent het samenbrengen van het mannelijke ('ha' betekent zon) en het vrouwelijke ('tha' betekent maan) in jezelf. Zo kom je meer in balans. Je maakt kennis met de subtielere niveaus van energie in je lichaam. We 'doen' yoga niet alleen met ons fysieke lichaam, maar voelen ook met ons emotionele lichaam. In elke les komen elementen terug van het achtvoudige Yogapad van Patanjali, zoals pranayama (ademhalingsoefeningen), asana's (houdingen) en dhyana (meditatie). Ik nodig je uit op deze skireis ook de reis in jezelf te maken. 

Tijdens deze vakantie waarin alles heerlijk is verzorgd, kun je je richten op die verbinding met jezelf, met elkaar en met de bergen om je heen. Yoga is geen doel, maar een middel om jou weer met jezelf te verbinden.Terug in het hotel wordt in de namiddag (vóór de aprés-ski) een mindfulness-sessie aangeboden. Je krijgt dan de mogelijkheid om vanuit rust en stilte opnieuw die verbinding te onderzoeken. 

Bij gunstige weersomstandigheden kunnen we de mindfulness sessie in de sneeuw doen wat weer een geheel unieke ervaring kan zijn. Ook is het mogelijk om een mindful ski-les op de piste in te plannen.

De yoga - en mindfulness-bijeenkomsten zijn voor IEDEREEN toegankelijk, of je nou beginnend of ervaren yogi bent. Iedereen ervaart yoga of meditatie op zijn/haar eigen manier. De lessen nodigen uit tot verdieping en bieden de mogelijkheid om de ruimte in jezelf opnieuw te ervaren.

Informatie + Aanmelden » Carpe Nunc | Trix van Hest

carpenunc.nl
Bekijk Facebook event

Passo del Tonale, Italie

Italie

Trix van Hest
+31641316051/+31641316051
trixvanhest AT gmail DOT com

Meer agenda van Carpe Nunc