Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Retreate Kung Fu Flow en Beeldhouwen in hout
MA 29 april | 10.00-14. uur | Lochem

825,00 | inclusief, workshops, overnachtingen en volledig pension


Verbinding en verbeelding
Een 5 daagse retraite Beeldhouwen in hout en Kung Fu Flow van 29 april tot en met 3 mei. 

In deze 5 daagse retraite werk ik samen met beeldhouwster, Anna Hakvoort. Een unieke combinatie van meditatie in beweging en beeldhouwen. Verbinding met jezelf, je hoofd, hart en handen. En verbinding met het hout om zo tot het proces van verbeelden te komen. Van binnen naar buiten.
Om met aandacht te kunnen werken is het fijn om in je eigen stilte te komen. Dit doen we door elke ochtend te beginnen met Kung Fu Flow, meditatie in beweging. Centraal staan aandacht, ademhaling en beweging. De bewegingen zijn vloeiend als water en hebben de vitaliserende energie van vuur. Het creëert flow zodat je volledig kunt opgaan.

Het beeldhouwen in hout wordt begeleid door Anna Hakvoort. Haar motto is dat een beeld vanzelf ontstaat door goed te kijken, te voelen, de vormen je intuïtie te volgen. Het proces is daarbij net zo belangrijk als het resultaat. Je kunt het werken met hout zien als een ontdekkingsreis waarbij al spelend met het materiaal jouw eigen vorm ontstaat.Anna Hakvoort is beeldhouwer en geeft al meer dan 12 jaar cursussen beeldhouwen in haar eigen werkplaats en op locatie in binnen- en buitenland (annahakvoort).
 

Informatie + Aanmelden » Kung Fu Flow | Aleid Bouten

www.aleidbouten.nl
Bekijk Facebook event

Centrum Athanor
Hooislagen 9
7241 NJ Lochem

Aleid Bouten
0619218013
Info AT kungfuflow DOT nl

Meer agenda van Aleid Bouten