Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

GRATIS Proeftraining NeurOptimal Dynamische Neurofeedback
DI 23 april | 09.00-00.00 uur | Amsterdam

23 april 2019 t/m 31 mei 2019 | Individueel af te spreken
0,00


"Ik kan eindelijk mijn hoofd 'af' zetten. Het leek of ik allemaal lades in mijn hoofd had, die open stonden. Ik kon nooit ontspannen. De druk was enorm". "Na de NeurOptimal trainingen veranderde dat vij snel. Het lijtk wel of alles lades nu dicht zijn en ik ze kan openen wanneer ik dat wil. Ik hervond mijn rust, helderheid en focus. Heerlijk, ik kan het iedereen aanraden." Aldus Ron W, horecamanager. 

Wil je zelf ervaren hoe NeurOptimal Dyamische Neurofeedback voor jou werkt? In de maanden april en mei geef ik de gelegenheid tot gratis proeftrainingen. Voor volwassenen en kinderen toegankelijk. Voel je welkom van deze mogelijkheid gebruik te maken en meld je aan via de mail.

NeurOptimal Dynamische Neurofeedback is de nieuwste en meest geavanceerde vorm van breintrainingstechnologie die er op dit moment is. Met meer dan 3 miljoen effectieve en veilige gebruiksuren over de hele wereld, maakt NeurOptimal het verschil voor duizenden mensen. En dus ook in Amsterdam. Ik werk er inmiddels 15 jaar mee. 

Tijdens de proefsessie vertel ik kort wat meer over de training en hoe het werkt. Vervolgens plak ik de sensoren op je hoofd en starten we de proeftraining. Die zal ongeveer 20 minuten duren.Jij hoeft zelf niets te doen. Gewoon lekker liggen luisteren naar de muziek in een luie stoel. Na afloop haal ik de sensoren weer van je hood en bespreken we hoe je het hebt ervaren.

 

 

 

Informatie + Aanmelden » Optimal Insight Amsterdam - Neurofeedback& Breinfitness | Marijke van Dellen

www.optimalinsight.amsterdam

Optimal Insight Amsterdam - Neurofeedback & Breinfitness
R.J.H. fortuynstraat 163
1019 BW Amsterdam

Marijke van Dellen
06-51783502
m.van.dellen AT optimalinsight DOT amsterdam