Cursus Gezonde Zelfliefde | Amsterdam Durgerdam (cursus in 8 delen)
DO 12 september | 19.00-22.00 uur | Amsterdam

8 donderdagavonden: 12 en 19 september, 3 en 17 en 31 oktober, 7 en 21 november en 12 december 2019 (data onder voorbehoud).
389,00 | (incl. btw voor particulieren, ex. btw voor ZZP-ers en MKB). In company tarief op aanvraag. Studente


Gezonde Zelfliefde. Een cursus van acht dagdelen. 

Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Gezonde Zelfliefde is een belangrijke basis van het Zijnsgeoriënteerde pad van Levenskunst. Het is liefde voor jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier.

Gezonde Zelfliefde is niet altijd vanzelfsprekend aanwezig. Vaak zijn we helemaal niet zo liefdevol naar onszelf. Ongemerkt en chronisch herhalen we oude (overlevings-)patronen die ons opgetrokken, onrustig en onvervuld maken. Patronen die te weinig ruimte laten voor goede zelfzorg en liefde. We zien niet wat is, maar zijn op weg naar wat kan zijn. Daardoor verliezen we onze innerlijke rust, ons evenwicht en ons gevoel of besef van verbinding.

In de cursus ‘Gezonde Zelfliefde’ oefenen we met het doorbreken van die (overlevings-) patronen. We zullen niet rechtstreeks ingaan op de individuele ongezonde gewoontes en ‘goede voornemens’ van de deelnemers, we pakken het fundamenteler aan. Wel richten we ons direct op de rijkdom en compleetheid van wie je om te beginnen al bent, op je altijd al aanwezige vrije aard. Je leert om een breuk te maken met de patronen van je gewoonte-zelf. Patronen die je het zicht ontnemen op de inherente vrijheid van je natuurlijke, niet door je geschiedenis aangetaste aard. Gezonde Zelfliefde heeft dus vooral te maken met het hervinden van wie je al bent op een fundamenteler en intiemer niveau dan wie je denkt te zijn als je ‘gewoonte-zelf’.

 

Informatie + Aanmelden » Geluksvogel | Esther Hamers

www.geluksvogel.nu
Bekijk Facebook event

Dorpskerk van Durgerdam
Durgerdammerdijk 76
1026 CG Amsterdam

Esther Hamers
0646713583
esther AT geluksvogel DOT nu