Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Gezond en gifvrij met een natuurlijke leefstijl - WeMakeTheCity
ZO 23 juni | 15.00-15.45 uur | Amsterdam

0,00 | Gratis, maar meld je ajb wel aan via de link hieronder om een plek te reserveren


De natuurlijke apotheek. 

Tijdens We Make The City stellen we onszelf de vraag: Hoe houden we steden en haar inwoners, jong en oud, nu en in de toekomst gezond?Frisse lucht, daar houden we van! Goed voor de gezondheid, essentieel eigenlijk. Als je stelt dat op 95% van de locaties in Nederland de buitenlucht gezonder is dan binnenlucht, is er veel ongeloof.
Buiten is er toch fijnstof, NOx, ozon, kortom: smog en viezigheid? Toch zijn er binnen wel degelijk allerlei vervuilingsbronnen: wijzelf op de eerste plaats. Door onze voorkeur voor de chemische frisheid voor onze persoonlijk hygiëne, huishoudelijke schoonmaakmiddelen en ‘luchtverfrissers’.Wil je hier meer over weten en horen hoe je hier verandering in kunt aanbrengen?
In deze workshop krijg je tips hoe je dit kunt veranderen met behulp van etherische oliën en huis-, tuin- en keukenspullen.
Hoe deze kunnen bijdragen aan een gifvrije leefstijl. Je kunt de oliën ook lichamelijk, emotioneel en spiritueel inzetten. Een win, win situatie dus.Wiebeke Rondeel; Aroma Freedom Practicioner, Aromatherapie, moeder, spreker, gezondheid, natuur, reizen, verwonderaar, muziek, koken, uitdager, inspirator.
'Mijn doel is mensen bewust te maken wat er allemaal in onze producten zitten en hoe je dit eigenlijk heel makkelijk kunt veranderen en je het milieu ook een handje helpt. 'Zet die eerste stap en kom luisteren en ervaren.

Informatie + Aanmelden » Oil over the world | Wiebeke Rondeel

mirrorcentre.nl
Bekijk Facebook event

Mirror Centre
Ter Gouwstraat 3
1093 JX Amsterdam

Wiebeke Rondeel
0628830479
info AT oilovertheworld DOT nl

Meer agenda van Oil over the world