Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

WAVELENGHTH
DO 25 juni | 20.00-21.15 uur | Amsterdam

GEEN LES OP 30/4 EN 21/5
15,00 | 3 rittenkaart € 40 ( onbeperkt geldig voor al mijn lessen).Stadspas €10


Elke donderdagavond een korte 5 ritmes les .Om je - elke week weer- te herinneren dat leven beweging is. Deze lessen zijn voor iedereen.

De 5ritmes zijn een " movement practise", waarbij je je eigen unieke zelf kunt ervaren. Ze vormen samen een geheel en zijn zo een doorgaande beweging door jouw innerlijke landschap. Zij geven het raamwerk waarbinnen we een veilige plek creeren en op onderzoek kunnen gaan. Naar het aarden in je lijf , naar de grenzen opzoeken , naar het verbinden van jezelf en de ander ,naar het vinden van nieuwe plekken , ruimte. Tot het punt van verstilling , dat zowel een eind als een nieuw begin kan zijn.

De muziek in de les ondersteunt het proces in de dans en is heel divers. Van techno tot pop tot wereldmuziek. de muziek helpt je om in je dans te komen. Danservaring is helemaal niet nodig : juist als je denkt dat je niet kan dansen nodig ik je van harte uit.

In de 5 ritmes ligt de klemtoon op het bewegen en daardoor ervaren van jouw eigen authentieke zelf. Iedereen kan bewegen.

Informatie + Aanmelden » 5ritmesmetbeer | Beer Deurvorst

5ritmesmetbeer.nl
Bekijk Facebook event

Speeltuingebouw Wittenburg
Fortuinstraat 4
1018ZZ Amsterdam

Beer Deurvorst
0612506023