Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Massage retraite voor partners
DI 14 juli | 10.00-17.00 uur | Amsterdam

14 juli 2020 t/m 16 juli 2020 | 14, 15, 16 juli van 10.00 tot 17.00 uur
292,50 | per persoon


Even er tussenuit? Kom samen met je partner een massage-retraite doen. Overdag bij ons op school, 's avonds lekker in je eigen huis! Ruimte voor een verdieping van het contact, onder andere door te leren hoe je elkaar een heerlijke ontspanningsmassage kunt geven. Heel fijn om samen te doen! Deze drie dagen zijn echt een kleine vakantie. 

Het programma bestaat uit drie onderdelen:

- Oefeningen, meditaties, dans en beweging om meer tot rust te komen, het denken te kalmeren en meer in het lichaam aan te komen. 

- Je leert massagegrepen voor het hele lichaam zodat je elkaar na afloop een heerlijke ontspanningsmassage kunt geven. Je krijgt een werkboek mee met de grepen, zodat je thuis nog eens kunt nakijken hoe het ook alweer was.

- Samen doe je oefeningen om het contact verder te verdiepen.

Heel fijn, om tijdens deze dagen ruimte te hebben voor 'quality-time' met elkaar. Om allebei zowel te kunnen geven áls te ontvangen. Wat een rijkdom!

Gelukkig laten de omstandigheden rondom de corona-crisis het toe dat wij weer kunnen masseren. Uiteraard volgen we daarbij een strak protocol dat de gezondheid van een ieder zoveel mogelijk garandeert. In ieder geval werk je in deze workshop alleen samen met je eigen partner en houden we verder consequent 1,5 meter afstand in acht. Voor de start sturen we je gedragsrichtlijnen uit ons protocol toe. Voor het volledige protocol: klik hier.

 

Informatie + Aanmelden » Akademie voor Massage en Beweging

www.akademie.nl
Bekijk Facebook event

Akademie voor Massage en Beweging
Wingerdweg 32
1031 CA Amsterdam

Akademie voor Massage en Beweging
020-3308572
info AT akademie DOT nl