Evenementen voor ondernemers

Evenementen voor ondernemers

 

Ons programma in 2017

Maandag 9 januari: Ondernemerscafé in Club Lite 9:00 uur

Vrijdag 3 februari: Ondernemerscafé in Mirror Centre 9:00 uur

Woensdag 8 februari in Centrum De Roos: Lezing Nieuwetijds Ondernemen 20:00 uur

Vrijdag 3 maart: borrel bij café LouLou 16:00 uur

Maandag 3 april: Ondernemerscafé in Centrum De Roos 9:00 uur

Woensdag 12 april:  Workshop Doe het niet zelf avond bij Centrum TACA 19:00 uur

Vrijdag 12 mei: Ondernemerscafé in Centrum De Roos 9:00 uur

Maandag 12 juni: Ondernemerscafé In Mirror Centre 9:00 uur

Vrijdag 7 juli: borrel bij café De Liefde 16:00 uur

Vrijdag 25 augustus: borrel bij café Westergasterras 16:00 uur

 

 

Ondernemerscafé's
Je kunt je collega's ontmoeten bij het ondernemerscafé, één keer in de maand in de ochtend van 9:00-11:00 uur. Er is geen uitgebreid programma. Wel is er meestal een thema, mini-workshop of presentatie, speciaal om jou in je ondernemerschap te inspireren. Maar vooral is er veel ruimte voor netwerken en ontmoeten. Gratis entree. Wel wordt er een vergoeding gevraagd voor koffie/thee. Als niet-lid heb je de mogelijkheid om drie keer een café te bezoeken om te ervaren of het netwerk Bewust Amsterdam bij je past. 

Ondernemersborrels

Een paar keer per jaar hebben we een borrel op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 18:00 uur.


Een bezoeker over het ondernemerscafe: 

"Gisteren was ik voor het eerst bij Bewust Amsterdam. Wat een fijne, betrokken club ondernemers. Wat me opviel is dat vrijwel iedereen zichzelf en zijn/haar werk introduceerde met zoiets als ‘je ware Zelf mogen zijn, ont-dekken of laten zien, …’ Voor het eerst heb ik ook het idee dat dat werkelijk zo is.

Voor het eerst ervaar ik een energie in bepaalde groepen en op bepaalde plekken die bijna gretig is om écht te ontmoeten, echt te zijn. Ik ervaar dat het oordeel wegvalt en dat er vriendelijkheid en speelsheid voor in de plaats komt, ook bij mij. Mezelf laten zien en kennen heb ik als een warm bad ervaren bij Bewust Amsterdam."

 

Andere bezoeker over ondernemerscafé:

"Ik kan dit iedereen van harte aanbevelen. Mijn ervaring met deze ochtenden is heel positief. Ik vind het fijn om collega-ondernemers te spreken die op hun eigen manier duurzaam en bewust bezig zijn, leuke mensen !! Leuk om ervaringen en energie met hen uit te wisselen. Deze contacten voeden mij ook, de mogelijkheid om ook even te sparren. Heerlijke afwisseling naast het zelfstandig werken."  

 

Heb je je vragen over de activiteiten voor ondernemers van Bewust Amsterdam? Of heb jij iets aan te bieden om je collega's te inspireren en te ondersteunen in hun ondernemerschap d.m.v. een workshop of presentatie?

Neem dan contact op met Robert Zwier. mail AT bewustamsterdam DOT nl


"Het Ondernemerscafe van vandaag was voor mij een prachtige introductie in de Bewust Amsterdam community, en ik heb enkele zeer interessante aanbiedingen gehad en gesprekken gevoerd. Ik kijk nu al uit naar het volgende evenement. Erg goed! En onverwacht omvangrijk en rijk gevuld". 

 

 
Het kernteam vlnr Maaike Jongbloed, Olaf van der Rijdt, Robert Zwier, Joke Plaatsman, Brenda Serrée

 

Acupunctuur Ademtherapie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Ouderenzorg Psychosociale therapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam