Evenementen voor ondernemers

Evenementen voor ondernemers

 

Ons programma in seizoen 2017/2018
(klik op de datum voor meer info)

 

maandag 15 januari 2018: Ondernemerscafé in Club Lite om 9:00 uur

maandag 12 februari 2018: Ondernemerscafé in Club Lite om 9:00 uur

vrijdag 16 maart 2018: Ondernemerscafé in De Roos om 9:00 uur

woensdag 18 april 2018: Ondernemerscafé in De Roos om 9:00 uur

dinsdag 15 mei 2018: Ondernemerscafé in De Roos om 9:00 uur

maandag 11 juni 2018: Ondernemerscafé in Het Mirror Centre om 9:00 uur

donderdag 19 juli 2018: Zomerborrel bij café Flora, Bilderdijkpark, om 16:00 uur

maandag 10 september 2018: Ondernemerscafé bij Circl, om 9:00 uur

maandag 5 november 2018: Ondernemerscafé in De Roos om 9:00 uur

vrijdag 14 december Kerstborrel om 16 uur

 

Ondernemerscafé's

Je kunt je collega's ontmoeten bij het ondernemerscafé, één keer in de maand in de ochtend van 9:00-11:00 uur. Er is geen uitgebreid programma. Wel is er meestal een thema, mini-workshop of presentatie, speciaal om jou in je ondernemerschap te inspireren. Maar vooral is er veel ruimte voor netwerken en ontmoeten. Gratis entree. Wel wordt er een vergoeding gevraagd voor koffie/thee. Als niet-lid heb je de mogelijkheid om een keer een café te bezoeken om te ervaren of het netwerk Bewust Amsterdam bij jou past. 

Ondernemersborrels

Een paar keer per jaar, rond kerst en in de zomervakantie, hebben we een borrel op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 18:00 uur.


 

Bezoeker over het ondernemerscafe 

"Gisteren was ik voor het eerst bij Bewust Amsterdam. Wat een fijne, betrokken club ondernemers. Wat me opviel is dat vrijwel iedereen zichzelf en zijn/haar werk introduceerde met zoiets als ‘je ware Zelf mogen zijn, ont-dekken of laten zien, …’ Voor het eerst heb ik ook het idee dat dat werkelijk zo is.

"Voor het eerst ervaar ik een energie in bepaalde groepen en op bepaalde plekken die bijna gretig is om écht te ontmoeten, echt te zijn. Ik ervaar dat het oordeel wegvalt en dat er vriendelijkheid en speelsheid voor in de plaats komt, ook bij mij. Mezelf laten zien en kennen heb ik als een warm bad ervaren bij Bewust Amsterdam."

"Ik kan dit iedereen van harte aanbevelen. Mijn ervaring met deze ochtenden is heel positief. Ik vind het fijn om collega-ondernemers te spreken die op hun eigen manier duurzaam en bewust bezig zijn, leuke mensen !! Leuk om ervaringen en energie met hen uit te wisselen. Deze contacten voeden mij ook, de mogelijkheid om ook even te sparren. Heerlijke afwisseling naast het zelfstandig werken."  

"Het Ondernemerscafe van vandaag was voor mij een prachtige introductie in de Bewust Amsterdam community, en ik heb enkele zeer interessante aanbiedingen gehad en gesprekken gevoerd. Ik kijk nu al uit naar het volgende evenement. Erg goed! En onverwacht omvangrijk en rijk gevuld". 

Contact

Heb je je vragen over de activiteiten voor ondernemers van Bewust Amsterdam? Of heb jij iets aan te bieden om je collega's te inspireren en te ondersteunen in hun ondernemerschap d.m.v. een workshop of presentatie? Stuur ons dan een mail.

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam