In beweging komen met Processwork van Arnold Mindell Individuele Paardencoaching Bekijk alle Bewust deals

In beweging komen met Processwork van Arnold Mindell

In beweging komen met Processwork / Deep Democracy coaching !

Een nieuw jaar. Bent je op weg naar nieuwe projecten, een andere baan, nieuwe mogelijkheden aan het ontwikkelen, het huis aan het opruimen en dan blijkt er steeds iets tegen te werken. Wil je meer drive in het dagelijks leven of heb je praktische obstakels of kritische stemmen uit de omgeving of van binnenuit. Kent u dat?

Dan is Processwork van A. Mindell een goede optie voor meer flow en beweging. Het helpt ons ervaringen van lichaam en geest, emoties en spirit op verrassende en creatieve wijze te verbinden. Een holistische benadering. Oplossingen die op een gebied ontdekt zijn kunnen ook op een ander vlak worden toegepast. Met een of twee bijeenkomsten kunnen wij al de drive voor de goede richting vinden. Wij doen dit door obstakels en kritiek niet uit de weg te gaan en naar alle stemmen te luisteren (Deep Democracy). Op die manier kunnen wij het geheel beter overzien en wat aanvankelijk een obstakel leek als een constructieve kracht ervaren.

De bijeenkomsten vinden plaats in studio Brug op de Overtoom, duren 75 - 90 minuten. Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar mijn website of blog.

Suse MeffertAmsterdam
06-44112822
www.susemeffert.nl

Eén sessie voor 40 euro of twee bijeenkomsten voor de prijs van één € 75

€75,00
46%
€40,00
Nog ...   dag   uur   min   sec
Ja, ik wil deze Bewust Deal
In beweging komen met Processwork van Arnold Mindell

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam