Gezond wonen? Eco-Wise! [bouwbioloog] | Amsterdam

Gezond wonen?

- vrij van giftige stoffen en comfortabel?
- duurzaam, energiezuinig en milieubewust?
- hulp nodig met uw verbouwing?
- allergieën of andere klachten als vermoeidheid en hoofdpijn?

Eco-Wise: meet, analyseert, begeleidt, test, adviseert, zoekt uit, lost op en helpt u naar een gezonde woon- en werkplek.

Wilt u informatie over:

- gezonde materiaalkeuze
- duurzame energie
- (ver)bouwadvies
- vocht- en schimmelproblemen
- reparatie lekkende kelder
- een elektrosmog meting
- binnenluchtmeting (schimmels, bacteriën, chemische stoffen)

De Wereldgezondheidsorganisatie geeft aan dat in onze modern tijd voedsel en het milieu de ziekteverwekkers zijn. Het enige milieu waar u zelf invloed op hebt en welke de meeste invloed heeft op uw gezondheid is het milieu in uw eigen huis. Het milieu begint thuis in de slaapkamer.

Neem contact op via de website: eco-wise

• pieter hennipman • bouwbioloog en meettechnicus IBN & bouwkundig ingenieur • +31-20-7370032

Over Pieter Hennipman | Amsterdam

Pieter Hennipman, eigenaar van Eco-Wise, is bouwkundig ingenieur, afgestudeerd constructeur, bouwbioloog IBN en meettechnicus IBN. Pieter is de tweede gediplomeerde bouwbiologische meettechnicus in Nederland. De titels bouwbioloog IBN en meettechnicus IBN zijn beschermd.

Het IBN [Institut für Baubiologie + Nachhaltigkeit IBN] is het mondiaal toonaangevende instituut voor bouwbiologie en duurzaamheid. En van gezond wonen en bouwen. De opleiding van het IBN is internationaal erkend. Het IBN ontwikkelt en actualiseert samen met Baubiologie Maes de bouwbiologische richtwaarden voor de slaapkamer, de SBM [Standaard Bouwbiologische Meettechniek] Dé richtwaarden voor gezond wonen die wereldwijd gebruikt worden.

Al sinds zijn jeugd gefascineerd door het oplossen van problemen op bouwtechnisch gebied. Zijn vader was eigenaar van het bedrijf Vochttechniek Nederland, grondlegger van de vochtwering in Nederland. Al op jonge leeftijd ging hij mee naar bijzondere plekken en leerde daar het vak van de vochtwering. Pieter Hennipman jr. was werkzaam bij o.a. woningcorporaties en aannemers (bouwondernemingen) en is deskundige als het gaat om vastgoedonderhoud, vastgoedmanagement en projectontwikkeling in relatie tot duurzaam bouwen.

Grootvader en naamgenoot gelden als een van de meest vooraanstaande Nederlandse economen. Pieter Hennipman Sr ‘s inzichten op het gebied van schaarste en welvaart zijn nog altijd zeer actueel. Welvaart is immers niet alleen in geld uit te drukken. Daarmee is de econoom Pieter Hennipman Sr. een van de eersten die belang hechte aan het verduurzamen van het economische en maatschappelijke leven.


Foto 1 Pieter Hennipman Klik om te vergroten

Eco-wise
Pieter Hennipman


Professionals in de categorie Bouwen en Wonen

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam