Inspireren in duurzaam samenwerken en coöperatief ondernemen | Amsterdam

Bureau NetWerk, bureau voor het nieuwe ondernemen

– Duurzaam samenwerken en co-creatie
– Loopbaanbegeleiding
– Reïntegratie
– Outplacement

Alle hens aan dek. Het zal nodig zijn in de toekomst. Niet alleen vanwege de vergrijzing, maar ook vanwege de omslag die momenteel gaande is in de maatschappij. We groeien toe naar een netwerkmaatschappij. We worden ons meer en meer bewust van onze onderlinge verbondenheid. Niet in de laatste plaats met dank aan sociale media. En verbondenheid betekent dat niemand aan de zijlijn staat.

Bureau Netwerk is er enerzijds op gericht alle hens aan dek te krijgen en anderzijds om onderlinge verbondenheid te versterken. Nico Schoen van Bureau NetWerk koppelt zijn kennis van reïntegratie en outplacement aan zijn ervaring met samenwerken binnen netwerken. Nico onderneemt, verbindt mensen en organisaties, stimuleert net- en samenwerken en geeft nieuwe vorm aan sociaal ondernemen.

In de meeste reïntegratie- of outplacementtrajecten ligt de nadruk op het vinden van werk. Bij Bureau Netwerk ligt de nadruk op succesvol doen waar je het meest gelukkig van wordt. Nico Schoen zet mensen aan weer vanuit zichzelf te leven en zich te verbinden met anderen. Want daar ligt volgens hem de sleutel tot geluk en succes.

Over Nico Schoen | Amsterdam

Bureau NetWerk
Nico Schoen

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam