Praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en Massage | Amsterdam


Ik help je met het terugvinden van balans door inzicht en ruimte te creëren om zo vanuit de oorsprong te herstellen. Zo kan je je leven weer gaan idelen op een manier die bij jou past en voor jou werk.

Dit doen wij samen, door uit te vinden wat de kern van het probleem is , waar de oorsprong ligt en wat je er zelf aan kan doen om dit te veranderen. 

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie versterk en ondersteun ik het proces met een combinatie bestaande uit acupunctuur, massage, coaching en/of fysiotherapie.
 

Over Cindy van het Kaar | Amsterdam

Mijn naam is CIndy, ik werk als fysiotherapeute, acupuncturiste en massagetherapeute op 2 lokaties in Amsterdam

De afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in mensen helpen met stress gerelateerde klachten. Ik kijk samen met jou wat de oorzaak van je klacht is, hoe je op dat punt bent gekomen en vooral ook wat je er zelf aan kan doen. Met een combinatie van therapieën, zoals acupunctuur, massage, coaching en fysiotherapie help ik jou om de ruimte, inzicht en rust te creeëren, zodat je je leven weer in kan delen zoals dat bij jou past. Ik word er altijd ontzettend blij van als mensen opeens begrijpen wat er onder de fysieke klachten ligt en ze door krijgen dat ze daar zelf ook heel veel mee kunnen doen. Geen trucjes, maar handelen vanuit inzicht en verbondenheid met je lichaam en jezelf.

Ik ben in1999 afgestudeerd als fysiotherapeute en was toen al enkele jaren actief als massagetherapeute. De volgende 13 jaar ben in verschillende landen in europa werkzaam geweest en in 2007 tussendoor 'even' afgestudeerd in acupunctuur en Chinese kruiden. Sinds 2012 ben ik weer terug in Amsterdam.

Mijn grote liefde is trektochten door de bergen(o.a. camino de Santiago). Verder hou ik van reizen, lezen, fotografie en in de natuur zijn. Ook hou ik mij bezig met spiritualiteit in bredere zin en vind ik het heel belangrijk om als persoon altijd te blijven werken aan bewustwording en bewustzijn, mede omdat ik er als therapeute ook steeds meer mee werk.


Foto 2 Cindy van het Kaar Foto 3 Cindy van het Kaar Klik om te vergroten

Cindy van het Kaar Therapieën
Cindy van het Kaar

Bewust Amsterdam
Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam