Gerda Greeven | Amsterdam

Dit is een homeopatische praktijk waarin ik klassiek en volgens de ziekteclassificatie werk. De consulten hebben als doel om duidelijk te krijgen wat de achtergrond van alle klachten is, dat kunnen er verschillenden zijn. Zijn ze ontstaan door wat je op je pad tot nu toe tegen bent gekomen, je levensloop tot dan toe, komen ze via je genen, je wortels (totaan je grootmoeders en grootvaders toe) Zou het de uitwerking van je medicijngebruik kunnen zijn?
Daarnaast is het heel belangrijk om jouw dynamiek en die van de klachten in kaart te brengen. Reageer jij snel in situaties of ben je iemand die wat trager reageert. Ben je meer afwachtend of op de voorgrond. Zijn de klachten snel en heftig en zijn ze ook weer zo weg (aanvallen) of zijn ze er eigenlijk altijd wel een beetje (vaak het geval bij chronische aandoeningen. Vaak komt er tijdens het gesprek een bewustwordingsproces op gang.

Als we alle informatie op tafel hebben liggen dan maak ik een behandelplan. Dit behandelplan is er op gericht je klachten te verminderen door jouw innerlijk vermogen aan te spreken, een groter bewustzijn te ontwikkelen en te helen. De homeopatische middelen zijn een steuntje in de rug, ze wijzen je kracht weer de goede richting. Zodat je datgene kunt doen, waar je met hart en ziel van houd.

Over Gerda Greeven | Amsterdam

Praktijk voor Klassieke Homeopathie Gerda Greeven
Gerda Greeven

Acupunctuur Ademtherapie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Ouderenzorg Psychosociale therapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam