Effectieve hulp bij pijn in schouder/nek, rug en bekken | Amsterdam

Heb je klachten waar je al langer last van hebt? Loop je er al enige tijd mee, maar heb je nog niets gedaan? Of juist wel en heeft het nog niet geholpen? Geloof je stiekem dat er niets aan te doen valt?

Ervaring leert dat dit niet hoeft. Vaak zijn juist dit soort klachten met behulp van osteopathie te verhelpen. Of op zijn minst te verminderen. Dat komt doordat langdurige klachten veelal blijven bestaan door een verstoring in de samenwerking van organen, spieren, lymfe en bloedvaten. Door opgebouwde fysieke of psychische spanning, zijn er verklevingen of blokkades in het lichaam ontstaan. Dan vermindert de doorstroming in het bindweefsel. Met grote gevolgen, want het bindweefsel is de voedingsbodem waarop elke individuele cel in je lichaam kan leven: voeding opnemen, afvalstoffen afgeven en zich vermenigvuldigen. Hierdoor is de balans in het lichaam en het zelfherstellend vermogen verzwakt. Osteopathie helpt bij het herstellen hiervan.

Als osteopaat breng ik de beweeglijkheid en balans in het lichaam terug. Dat doe ik door te onderzoeken hoe spieren, organen, lymfe- en bloedvaten en het maag- en darmstelsel met elkaar verbonden zijn en blokkades en spanning op te sporen.

Afhankelijk van de klacht kies ik voor een zachte behandeling, diepe bindweefselmassage of manipulatie van de organen.

Mijn consulten duren een uur. Vaak voel je na enkele behandelingen al een duidelijke verbetering. Soms zijn meer behandelingen nodig, vooral bij langer bestaande klachten.

Wil je weten hoe ik je kan helpen, bel me dan graag.

Over Michael Pallat | Amsterdam

Ik ben Michael Pallat, geboren 1959. Ik werk met mensen die klachten hebben die in de reguliere zorg of andere therapieën niet verholpen zijn. Aan het College Sutherland in Amsterdam heb ik de 5-jarige opleiding tot osteopaat gevolgd. Deze opleiding belicht de veelvuldige relaties die we in onze anatomie en fysiologie kunnen volgen om vrije beweeglijkheid te herstellen.

Mijn kennis van de osteopathische geneeskunde verbind ik met mijn ervaring als yoga docent. In mijn werk laat ik me leiden door inzichten die ik in vele cursussen en workshops op het gebied van persoonlijke groei en lichaamswerk heb opgedaan.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie NVO en geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie NRO waardoor vergoeding van mijn consulten via een aanvullende verzekering mogelijk is.

Osteopathie Michael Pallat
Michael Pallat

Acupunctuur Ademtherapie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Ouderenzorg Psychosociale therapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam