Tai Chi workshops | Amsterdam

Weer je meer rust, balans, geluk en energie?
Neem dan een kijkje verder op deze website!

Door middel van Rainbow Tai Chi en Chi Kung leer je om gaan met stress, leer je stoppen met overdenken, leer je negativiteit te transformeren in positiviteit en leer je jouw energie levels te verhogen.

Je leert terug te gaan naar je gevoel en jezelf te ontwikkelen op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Het is een compleet educatie systeem, waar een gezonde dosis humor bij komt kijken.

Ik geef binnenkort de volgende Workshops in Rainbow Tai Chi Chi Kung:

Workshop 1: 11 februari
Workshop 2: 12 februari
Workshop 3: 4 maart
Workshop 4: 5 maart

Tijd alle Workshops: 11:00 – 18:00

Locatie: Brocante Madame De Pompadour, Vrije Geer 1, 1066 EG Amsterdam.

Prijs: €40,- per dag

Voor meer informatie, zie de website

Over Tim Elfring | Amsterdam

Ik ben Tim Elfring en studeer nu bijna 3 jaar Rainbow Tai Chi Chi Kung op de Rainbow Tai Chi School in Engeland. Waarom heb ik na mijn Master in bedrijfskunde afgerond te hebben, besloten dit te doen? Omdat het me ontzettend veel lessen over het leven zelf heeft gebracht!

Dingen zoals omgaan met emoties, leren los laten, zelfontwikkeling en stoppen met overdenken, heb ik nooit geleerd op school, terwijl ik daar vrijwel elke dag mee te maken heb.

Daarnaast ging het altijd over meer kennis vergaren en nooit over het vinden van echte wijsheid.

Toen ik voor het eerst aan een workshop had meegedaan van mijn leraar Master Choy, ging er een (innerlijke) wereld voor mij open. Ik kreeg bepaalde inzichten over mezelf, over de natuur, over echt geluk en over het leven die ik nooit eerder had. Heel simpel, maar toch heel diepgaand en impactvol. Ook leerde ik dat we allemaal een innerlijke compost bin hebben, waar we onze ‘shit’ kunnen omtoveren tot iets waardevols en creatiefs.

Omdat ik zo sterk de roeping voelde om deze oeroude Chinese wijsheid te delen met anderen en anderen helpen te helpen groeien en balans te vinden, ben ik naar Engeland verhuisd om er volledig in te duiken en alles over Rainbow Tai Chi Chi Kung te leren!

Ik zelf pas het elke dag toe en voel gelijk een verschil met wanneer ik dat niet doe. Door de oefeningen toe te passen, voel ik me veel vrediger, liefdevoller, vitaler en het zorgt er voor dat ik elke dag met een glimlach opsta!

Momenteel ben ik Teacher Trainee in de Foundation Tai Chi Course aan de Rainbow Tai Chi School en word ik persoonlijk begeleid door Taoist Tai Chi Master Choy. Vorig ben ik begonnen met het geven van wekelijkse lessen samen met Linda, een mede Teacher Trainee.


Foto 2 Tim Elfring Klik om te vergroten

Rainbow Tai Chi Chi Kung
Tim Elfring


Professionals in de categorie Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam