Orthomoleculair Therapeut volgens de kPNI | Amsterdam

De Terra Manier - Praktijk voor Voeding & Bewustwording

Orthomoleculaire Therapie volgens de kPNI | Gewichtsverlies met Momentum®

Voeding en stress (in de breedste zin van het woord) hebben een enorme impact op onze gezondheid. De Terra Manier helpt je bij het kiezen voor een gezonde leefstijl en het maken van bewuste keuzes. Het gevolg van een verstoring van de balans kan bestaan uit een scala aan uiteenlopende klachten, van niet lekker in je vel zitten tot depressie, overgewicht of ondergewicht, extreme vermoeidheid, CVS, fibromyalgie, ontstekingen van de huid, ontstekingen op andere plekken in het lichaam, eczeem, allergieën, obstipatie, “leaky gut” (lekkende darm), prikkelbare darm, artrose of artritis, hormonale disbalans, schildklierproblemen, Ziekte van Graves, Ziekte van Hashimoto, andere auto-immuun ziekten, etc.

Door inzicht te krijgen in het effect dat componenten als voeding en stress op je gezondheid hebben, wordt duidelijk welke aanpassingen er nodig zijn, die vertaald worden in praktische handvatten en protocollen om tot een blijvende, makkelijk vol te houden leefstijlwijziging te komen.

Wat De Terra Manier te bieden heeft (ook voor kinderen!)

  • Orthomoleculaire Therapie volgens de kPNI
  • Gewichtsverlies met Momentum®

Als je nog aan het oriënteren bent kan ik ook helpen! Boek een gratis (telefonisch) intake gesprek.

De Terra Manier werkt met een persoonlijke aanpak, waarbij jij (of je kind) als individu wordt gezien en specifiek gekeken wordt naar de mogelijkheden die passend zijn. Effectief en persoonlijk, dat is De Terra Manier!

Over Dieuwke Terra | Amsterdam

Met een studie-achtergrond in de Communicatie- en Informatiewetenschap en een carrière-achtergrond in de farmaceutische industrie, heb ik naar aanleiding van mijn persoonlijke zoektocht op een gegeven moment besloten het roer volledig om te gooien en ben ik stapje voor stapje mijn hart gaan volgen. Op mijn manier, De Terra Manier! Ik heb een opleiding reguliere voedingsleer afgerond met een uitgebreide verdieping in de natuurvoeding en het zuur-base evenwicht. Daarna heb ik een opleiding tot NEI-therapeut met een aanvullende verdieping in de Bach Bloesemremedies en lichaamsondersteunende massage van de voetreflexzones gevolgd. Toch bleef voeding mijn ultieme passie, dus volgde er een geweldige opleiding tot orthomoleculair therapeut volgens de klinische PNI en was er geen weg meer terug, dus nu zit ik in mijn eerste jaar van de tweejarige opleiding tot klinisch PNI therapeut (klinische Psycho-Neuro-Immunologie). Mijn ontwikkeling is en blijft dus nog altijd in volle gang, want er is nog zoveel te ontdekken! Ontdek je met me mee?

Acupunctuur Ademtherapie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Dans & Beweging Dieren Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Osteopathie Ouderenzorg Psychosociale therapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding