Huize Licht | Amsterdam

Huize Licht is een centrum in Amsterdam Osdorp waar je je kunt verbinden met het Licht in jezelf en het Licht kunt doorgeven aan anderen.

Wat betekent dat?

We zijn allemaal deel van het grote Licht dat er altijd is. In ons allemaal en om ons heen. Wat we zien in de wereld is de vorm van alle gematerialiseerde gedachten en overtuigingen, die zich manifesteren als realiteit. Vaak denken we dat dat de werkelijkheid is en vergeten we onze oorsprong. Maar het Licht is er altijd, ook als het donker om ons heen is. In Huize Licht bieden wij de mogelijkheid om je weer met je essentie te verbinden, door contact te maken met de innerlijke ruimte waarin alles mag zijn en niets veroordeeld hoeft te worden.

Waarvoor kun je terecht bij Huize Licht?

je kunt er komen voor een sprankje hoop als je het even niet meer ziet zitten. Een gesprek of persoonlijk consult kan de zwaarte in je leven verlichten. Bijvoorbeeld bij verlies en rouw. zie ook jayanticoaching

Je kunt komen voor een ayurvedische massage, yoga of chi kung als je fysieke en emotionele pijn wilt verlichten.

Als je nieuwsgierig bent om de donkere delen in jezelf aan het Licht te laten komen en vastzittende patronen die hardnekkig in je leven terugkeren in het Licht wilt zetten, dan kun je deelnemen aan systemisch opstellingenwerk, of workshops die je dichter brengen bij de essentie van wie jij bent.

Je kunt er ook komen als je op zoek bent naar meer ruimte in je leven, als je vragen hebt rondom het leven na de dood of in contact wilt komen met wat er nog meer is in dit universum, of als je behoefte hebt om jouw creativiteit tot uitdrukking te brengen. Workshops en lezingen over het contact met zielen uit de ongeziene wereld, gezamenlijke lichtmeditaties en creatieve cursussen worden regelmatig aangeboden.

Ook als je stilte en rust wilt ervaren bij een klankhealing of concert kun je bij het Huize Licht terecht. Er zijn soms concerten, mantrazang en gezamenlijke meditaties op de zondagmiddag.

Voel je dat het Licht in jou straalt en je wilt anderen daarmee aansteken, of wil je anderen laten delen in jouw kennis, wijsheid en ervaring, ook dan ben je welkom om gebruik te maken van de ruimte in Huize Licht en deze bijvoorbeeld te huren.

Over Huize Licht | Amsterdam

Jayanti van der Meer is de oprichter en inspirator van Huize Licht. Zij  begeleidt ruim 20 jaar mensen op hun levenspad. Als loopbaanbegeleider en outplacement adviseur voor onder andere Randstad en Arbeidsvoorziening. Nu als trajectcoach voor o.a. Roads waar ze mensen met een psychiatrische achtergrond begeleidt om in hun  kracht te komen. De kern in haar begeleiding is om in beweging te brengen wat gestagneerd is en in verbinding te brengen wat afgescheiden is geraakt. Jayanti helpt mensen om hun diepste pijn onder ogen te zien, zodat ze deze kunnen los laten en gaan leven vanuit wie ze werkelijk zijn. Het mooiste is als mensen vervolgens gaan doen wat ze echt willen. Ook dat traject begeleidt Jayanti met veel plezier. Jayanti is avatar master, gediplomeerd ayurvedisch massagetherapeute en verlies- en rouw begeleider.

Sinds 1999 volgt Jayanti het Pad van zelfrealisatie, eerst onder geïnspireerde leiding van haar spiritueel leraar Sri Vasudeva, nu vanuit de inspiratie die van binnenuit komt, vanuit de verbinding met haar essentie. Deze verbinding gunt ze iedereen, omdat het leven er zoveel simpeler door wordt.

In Huize Licht geeft Jayanti vorm aan de missie om het Licht in jezelf te ontdekken en door te geven aan anderen.

 “Ik ontvang jou graag in de oneindige ruimte van je bron waarin alles er mag zijn en jij je eigen stralende Zelf kunt gaan voelen. Ik help je ontdekken hoe je meer kunt gaan leven in verbinding met je totale Zelf en doe dit in liefdevolle aanwezigheid waarin alles aan het Licht mag komen”

Huize Licht

Acupunctuur Ademtherapie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Ouderenzorg Psychosociale therapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam