ZZP-plek voor bewuste ondernemers Bij Bea in Beatrixpark | Amsterdam

Bea Amsterdam is een werkplek voor ondernemers die hun onderneming zien als een verlengstuk van hunzelf. Bea gaat voor groeien in het kwadraat: Persoonlijk & als bedrijf. Als lid van Bea kunt u gebruik maken van verschillende ruimtes om zelfstandig te werken, te vergaderen, trainingen te geven, of af te spreken met uw klanten. U kunt gratis meedoen aan trainingen die zich richten op de zakelijke aspecten van het ondernemen, maar ook op de persoonlijke aspecten hiervan. Ook zijn er regelmatig brainstormsessies en andere inspirerende activiteiten. Bea Amsterdam bevindt zich in het Beatrixpark vlakbij de Zuidas. Kom vooral eens langs op deze mooie locatie en ervaar de inspirerende, frisse en stimulerende sfeer van Bea Amsterdam!

Over Stijn Meijer en Rutger de Rijk | Amsterdam

Rutger & Stijn zijn de oprichters van Bea. Zij zijn twee jonge Amsterdammers die al enige tijd droomden van werkplekken met een persoonlijke en motiverende sfeer. Rutger en Stijn vonden het belangrijk dat er aandacht is voor de onderneming alswel de ondernemer en doen dit graag op een ontspannen en ambitieuze manier. Toen we de kans kregen dit in het oude klooster in het Beatrixpark te realiseren, zijn ze dan ook meteen in actie gekomen. Na maanden voorbereiden en verbouwen hebben ze met Bea 5 september 2016 de deuren geopend voor de eerste leden.

Rutger de Rijk

Rutger deed na zijn middelbare schooltijd mee aan het programma Breekjaar waarbij hij de smaak te pakken kreeg om aan de slag te gaan met persoonlijke ontwikkeling & ondernemerschap. Zo organiseerde hij op zijn 18e een festival voor 2000 man, haalde hij op zijn 19e 22.000 persoonlijke welkomstpakketten in 1 week op voor vluchtelingen, volgde hij talloze trainingen & workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leeft hij nu zijn droom met Bea.

Stijn Meijer

Stijn was altijd al een eigenwijze donder en paste absoluut niet in het huidige schoolsysteem. Na die rottijd was het dan ook een opluchting  voor hem klaar te zijn met school en eindelijk ‘vrij’ te zijn. In die vrijheid ging Stijn op zoek naar zichzelf en ontdekte hij dat ondernemen helemaal zijn ding was.

Workshop, training & gastcolleges

De beiden jongens werden met Bea bekroond met een nominatie voor de 100 meest veelbelovende jongeren van NL. Rutger & Stijn krijgen heel veel energie van het geven van workshops, trainingen & gastcolleges. Dit deden ze tot nu toe met veel enthousiasme voor oa. hogescholen, middelbare scholen, Breekjaar & Erasmus+.

Uit eigen ervaring hebben wij gemerkt hoe het ons heeft geholpen actief aan de slag te gaan met ons eigen leven. Waar staan we zelf, wat zijn onze doelen, hoe zitten we in ons vel? Lastige vragen waar op school niet of nauwelijks aandacht wordt besteed. Wij helpen dan ook graag andere jonge mensen met deze reis.

Wij geven trainingen, workshops en lezingen en inspireren hiermee  jonge mensen de leiding te nemen over hun eigen leven.

 

Bea
Stijn Meijer en Rutger de Rijk

Acupunctuur Ademtherapie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Ouderenzorg Psychosociale therapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam