Vind jouw eigen plek | Amsterdam

Ben je een gevoelsmense en kun jij je plek niet goed vinden? Wil je ontdekken wat je ECHT wilt? Ronald leert je om los te komen van oude pijn en onbewuste patronen zodat je weer sprankelend en krachtig gaat leven.  Je hebt een eigen unieke plek in deze wereld die speciaal voor je is gereserveerd. Doen wat je ECHT wilt zogt dat je landt op die plek en brengt ook vertrouwen en een diepe rust.

Lichaam en geest hangen samen, we gebruiken ook zelfhelings technieken. En als er chronische lichamelijke klachten zijn wordt vaak de geestelijke oorzaak opgespoord en opgelost. Dit geeft een boost aan je energie en stimuleert je om je eigen plek meer in te nemen.
Als we onze eigen plek gaan innemen en dat aan onze kinderen leren ziet de wereld er binnen twee generaties mooier uit. Het motto van de praktijk Ogen open! van Ronald de Waal is: Maak ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Download het gratis e-book 'vind je eigen plek' met tips en stappen op mijn website.

Over Ronald de Waal | Amsterdam

Ronald werd als gevoelig jongetje vaak gepest en voelde zich lange tijd niet op zijn plek. Op zoek naar meer geluk en voldoening verliet hij een carrière als consultant om transformatiecoach en begeleider zelfheling te worden.

Hij schreef o.a. het boek ‘Wie ben ik echt? vind jezelf met de passiecirkel’ en is auteur van vele blogs op dit gebied. Hij deelt zijn ervaringen, inzichten en concrete stappen naar meer passie. Ronald gelooft dat iedereen een eigen levensdoel en een unieke plek heeft. Als we die plek gaan innemen en dat onze kinderen leren zal de wereld veranderen in de richting die wij willen.

Ogen open!
Ronald de Waal

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam