Soul Touching, voor hele sensitieve mensen op de werkvloer | Amsterdam

Hoor en merk jij regelmatig dat je anders bent? En voel je dat zelf ook? Twijfel je daarom vaak over hoe verder en blijf je malen in je hoofd? Als je hierin vastloopt: Laat je raken en schep helderheid. Dan kun je verder, lichter, blijer, meer gefocust en vol energie.

Vastlopen is een geschenk
Juist door ergens een grens tegen te komen, kun je weer een grote bewustzijnsstap maken. Het is daarom ook absoluut geen negatief iets, al ervaar je dat misschien wel zo. Belangrijk is natuurlijk wel dat je vervolgens die vruchten van jouw twijfel, het malen en het vastlopen gaat plukken. Dat is vaak een proces maar het begint met een moment van helderheid. Dat mooie inzicht dat alles in je hoofd opentrekt en je weer weet wat je wilt. Het moment van helderheid, daar gaan we mee beginnen in onze sessies. Dan heb je in ieder geval weer inzicht, uitzicht en zin om verder te gaan. Voor meer gesprekken kunnen we verschillende vormen afspreken: intensiever in een traject of 'losser' via een strippekaart. Maar ik nodig je van harte uit voor een:

Een gratis losmaaksessie (op locatie)
Als je vastloopt wil je daar snel uit. In een gratis losmaaksessie kun je heel snel en laagdrempelig met je vraag of probleem terecht. Daardoor kun je ook snel weer verder met je volgende stap. En we maken meteen kennis, waarbij je ervaart hoe ik werk en wat ik voor je kan doen. Meld je aan op soultouching/gratis

Over Nynke Rinzema | Amsterdam

Hai, mijn naam is Nynke Rinzema. Al vanaf ik me kan herinneren, doe ik waar ik nu mijn werk van heb gemaakt: Soul Touching. Daar is niet direct een opleiding voor. Het is een natuurlijke manier van contact maken met wie je in wezen bent. Het is contact met dát stuk dat we, bijna ongemerkt, altijd achter houden voor de buitenwereld. Dát aanraken, en je uitnodigen te openen en je vrij te voelen, is hoe ik ben 'gewired'.

Sinds 2000 ben ik mensen gaan begeleiden om zichzelf te openen en het leven dat ze willen te herkennen. Dat is vaak ver weggestopt. Gestart met loopbaanbegeleiding, merkte ik al meteen: nee, dit gaat om iets belangrijkers. Het gaat om zo blij worden van wat je graag wilt met je leven, dat je wel moet luisteren! Je kunt niet meer terug.

Door mijn ervaring van vallen en opstaan, vastlopen en altijd weer een stap vinden om te zetten, doodsbang zijn en weten dat dat niet het einde betekent, ben ik een baken voor mensen op hun pad. Ik maak helder, licht bij, verzacht en geef kracht.

Het effect? Ontspanning, genieten, helderheid, energie en focus. Kortom: Leven!

Agenda Soul Touching

Soul Touching
Nynke Rinzema

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam