Vertrouw op jouw eigen wijsheid | Amsterdam

Wat is jouw essentie, jouw verlangen, jouw avontuur?

Ken je dat gevoel?
Dat alles klopt, alle puzzelstukjes vallen in elkaar, je zit in de ‘flow’, en je ervaart synchroniciteit, volop energie, volop Zin en ‘gaan met die banaan’?

Je weet wat jou te doen staat hier op aarde, wat je missie is, je passie leven en in verbinding zijn, in volle vrijheid en gevoel van verrukking.

Of is dit het gevoel wat je ‘wel eens’ geproefd hebt, of van een ander wel eens ‘gehoord’ hebt, over ‘gelezen’ hebt, of heb je echt ‘geen idee’ waar ik het over heb?

Dat je dit nu leest maakt dat iets in jou geraakt is, en je waarschijnlijk op dieper nivo weet dat het zo is, dat je er nieuwsgierig naar bent, of een verlangen voelt om dit zó te ervaren.

Om hier te zijn heb je iets aan te gaan met jezelf, met aandacht te luisteren naar het stemmetje in jou, naar binnen te gaan en jouw wijsheid te horen, de verborgen schatten in jou.

Ik help je graag op weg bij dit mooie avontuur!

Voor informatie of een afspraak te maken kun je contact met me opnemen:

Jessica Versluijs

PraktijkAdres: Andreas Bonnstraat 8, 1091 AX Amsterdam oost

Over Jessica Versluijs | Amsterdam

Met aandacht in contact zijn en iets moois ontvouwt. Met een diep verlangen en vertrouwen krachtige stappen nemen in je dagelijkse leven. De magie ervaren van synchroniciteit.

Eén van de mooiste dingen van mijn werk, vind ik dat cliënten de moed tonen om naar zichzelf te durven kijken. Daarbij vind ik het belangrijk dat zij zich veilig voelen en zij op hun gemak zijn om de kwetsbaarheid toe te laten. Dan ontstaan de meest bijzondere en magische momenten.

Wat betreft mijn eigen pad, verliep dit lange tijd, alsof ik van het ene avontuur in het andere rolde. Het leven kwam me aanwaaien en ik wist eigenlijk nooit wat ik echt wilde voor me zelf, in mijn leven en werk. Wèl was er een rode draad en ging mijn interesse uit naar allerlei vormen van persoonlijke groei en ontwikkeling, en hoe ik mensen hierin zou kunnen helpen en begeleiden.

Op fysiek, mentaal en spiritueel vlak heb ik velen wegen bewandeld, als de studie Psychologie, opleiding Bedrijfscounselling, opleiding Grinberg Methode, yoga, healing en reading, meditatie, verschillende stijlen van massages, ayurvedische kuren, stembevrijding, emotioneel lichaamswerk e.a.

Mijn missie is om mensen verder te helpen om dichtbij zichzelf te blijven en daarnaast ook open te blijven staan voor wat er nu nodig is in deze maatschappij.

Ik kijk graag samen met jou naar jouw essentie, jouw avontuur, jouw passie in dit leven!

Op jouw wijsheid, Jessica Versluijs

Acupunctuur Ademtherapie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Dans & Beweging Dieren Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Ouderenzorg Psychosociale therapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief