Vertrouw op jouw eigen wijsheid | Amsterdam


* Merk je dat je veel in je hoofd zit met overmatige (storende) gedachtes?
* Voel je dat je overbelast bent en het impact heeft op je energiepeil en je stemming?
* Voel je onrust, angstige, of andere intense gevoelens in je dagelijkse leven en weet je er geen raad mee?
* Heb je een verlangen om verdieping in je leven te ervaren?Hoe werk ik?
Zowel in individuele als groepssessies. Elke twee weken organiseer ik gatherings Inside Wisdom.
De komende zaterdagen voor 2017 zijn: 4 en 18 november, 2 en 16 decemberWaar: Zen Dojo Amsterdam, Andreas Bonnstraat 12 in oost;
Tijd: 14:00 tm 16:00 uur
Prijs: € 10,-
Je kunt je opgeven door mij een mail te sturen: Spreekt het je meer aan om 1-op-1 sessies te ervaren?
* In de eerste kennismakingssessie pakken we de kern bij 'de horens' en halen we naar boven wat geraakt wil worden;
* Dit kan zijn in de vorm van een gesprek, oefeningen en met wat het lichaam je vertelt, deze is een mooie graadmeter is, waarin je je bewust wordt van patronen die jouw belemmeren;
* In een vertrouwde en veilige setting raken we die lagen, waar een stoffig laagje op is gekomen en een uitnodiging is om je aandacht naartoe te brengen.Handig om te weten:
* Een eerste kennismakingssessie is 1,5 uur;
* Vervolgsessies zijn 1 á 1 uur en 15 min.;
* De sessies geef ik in Amsterdam oost.

Over Jessica Versluijs | Amsterdam

Met aandacht in contact zijn en iets moois ontvouwt. Met een diep verlangen en vertrouwen krachtige stappen nemen in je dagelijkse leven. De magie ervaren van synchroniciteit.

Eén van de mooiste dingen van mijn werk, vind ik dat cliënten de moed tonen om naar zichzelf te durven kijken. Daarbij vind ik het belangrijk dat zij zich veilig voelen en zij op hun gemak zijn om de kwetsbaarheid toe te laten. Dan ontstaan de meest bijzondere en magische momenten.

Wat betreft mijn eigen pad, verliep dit lange tijd, alsof ik van het ene avontuur in het andere rolde. Het leven kwam me aanwaaien en ik wist eigenlijk nooit wat ik echt wilde voor me zelf, in mijn leven en werk. Wèl was er een rode draad en ging mijn interesse uit naar allerlei vormen van persoonlijke groei en ontwikkeling, en hoe ik mensen hierin zou kunnen helpen en begeleiden.

Op fysiek, mentaal en spiritueel vlak heb ik velen wegen bewandeld, als de studie Psychologie, opleiding Bedrijfscounselling, opleiding Grinberg Methode, yoga, healing en reading, meditatie, verschillende stijlen van massages, ayurvedische kuren, stembevrijding, emotioneel lichaamswerk e.a.

Mijn missie is om mensen verder te helpen om dichtbij zichzelf te blijven en daarnaast ook open te blijven staan voor wat er nu nodig is in deze maatschappij.

Ik kijk graag samen met jou naar jouw essentie, jouw avontuur, jouw passie in dit leven!

Op jouw wijsheid, Jessica Versluijs

Acupunctuur Ademtherapie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Ouderenzorg Psychosociale therapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam