Yashodara's authenticiteitscirkels | Amsterdam

De Autheniticiteitscirkels

Aanstaande maandagochtend 23 april start er een reeks van authenticiteitscirkels. Deze authenticiteiscirkels hebben mij op een subtiele manier diepgaand veranderd. Doordat mijn bewustzijn gegroeid is, voel ik wanneer ik in of uit contact ga en kan ik daarom steeds bewuster keuzes maken. Kies ik mijn oude bekende manier of ga ik voor de nieuwe weg? 

Er is geen goed of fout en dat helpt om mezelf en de ander te accepteren. Hoewel de authenticiteitscirkel een open space is waarin geen strakke regels gelden, zijn er toch pijlers die richting geven en momenten accentueren.De 5 pijlers van mijn authenticiteitscirkel zijn:

  • Blijf in contact (commitment)
  • Voel je pijn (containment)
  • Vertrouw op wat er opkomt (trust the flow)
  • Met nieuwsgierige ogen en oren waarnemen (pure observation)
  • Neem je leiderschap (surrendered leadership) 

De 5 pijlers van mijn authenticiteitscirkels zijn eigenlijk als wegwijzers tijdens de cirkels. Door ze te herkennen in the moment, lukt het me vervolgens om bewust mijn richting te kiezen. En dat kiezen doe ik nu dus ook in het 'gewone leven'. 
 

Omdat 1 van de pijlers van mijn authenticitietiscirkels over commitment gaat, wil ik je uitnodigen een commitement aan te gaan en 7 keer mee te doen. Wanneer een en dezelfde groep steeds bij elkaar komt, verdiept het contact en groeit het gevoel van veiligheid binnen de groep.
Het is steeds om de week op de maandagochtend en start de 23ste april. De laatste keer is op mandagochtend 16 juli. 

Over Yashodara Landvreugd | Amsterdam

Mijn naam is Yashodara. Sommige mensen kennen me nog als Mailin Fleur Landvreugd.

Ik organiseer autheniticiteitscirkels. Deze authenticiteiscirkels hebben mij op een subtiele manier diepgaand veranderd. Doordat mijn bewustzijn gegroeid is, voel ik wanneer ik in of uit contact ga en kan ik daarom steeds bewuster keuzes maken. Kies ik mijn oude bekende manier of ga ik voor de nieuwe weg?

Er is geen goed of fout en dat helpt om mezelf en de ander te accepteren. Hoewel de authenticiteitscirkel een open space is waarin geen strakke regels gelden, zijn er toch pijlers die richting geven en momenten accentueren.De 5 pijlers van mijn authenticiteitscirkel zijn:

Blijf in contact (commitment)

Voel je pijn (containment)

Vertrouw op wat er opkomt (trust the flow)

Met nieuwsgierige ogen en oren waarnemen (pure observation)

Neem je leiderschap (surrendered leadership)

De 5 pijlers van mijn authenticiteitscirkels zijn eigenlijk als wegwijzers tijdens de cirkels. Door ze te herkennen in the moment, lukt het me vervolgens om bewust mijn richting te kiezen. En dat kiezen doe ik nu dus ook in het 'gewone leven'. ​

Hoe zou het zijn als je volledig open en eerlijk contact kan maken met je familie en vrienden?

Hoe zou het zijn om vanuit waarheid met je collega's te durven praten?

Tijdens 'de authenticiteitscirkel' ga je dat ervaren. Zie de ontmoeitngen als een setting waar je mag experimenteren in een veilig 'laboratorium'.

Mijn inspiratie kreeg ik uit deelname aan en training in het circlen, focussen en geweldloze communicatie.

​​Ahee!

 


Foto 7 Yashodara Landvreugd Foto 6 Yashodara Landvreugd Klik om te vergroten

Mailin Fleur Landvreugd
Yashodara Landvreugd


Professionals in de categorie Communicatie en presentatie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam