Ontwikkeling van bewuste(re) relatie(s) met jezelf, anderen en jouw omgeving, mentaal en fysiek. | Amsterdam

The Respect Company is opgericht vanuit de visie dat wij allen over de kracht beschikken om authentieke relaties te hebben, in vrijheid te leven en een zinvolle bijdrage aan de wereld te leveren.

Binnen The Respect Company is het onze missie om deze potentie in mensen en organisaties tot uiting te laten komen middels een inspirerend perspectief. Wij maken gebruik van o.a. Transactionele Analyse en Yoga als psychologisch-, filosofisch- en spiritueel referentiekader.

Counseling of coaching bij The Respect Company stimuleert jouw persoonlijke groei en ruimt uit de weg wat jouw ontplooiing belemmert. Bij coaching richten wij ons op vraagstukken die veelal werk en/ of organisatie gerelateerd zijn. Bij counseling ligt de nadruk meer op persoonlijke dilemma’s en ontwikkelingsvragen. Wij begeleiden jou in jouw groeiproces vanuit het hier-en-nu en bieden instrumenten (mentaal, emotioneel, lichaamsgericht) die jou meer bewustzijn en inzicht opleveren. Jij ontwikkelt een breder perspectief met als resultaat dat je effectiever bent in wat je denkt, voelt en doet.

The Respect Company is opgericht in 2008 door Michelle van der Zee. Als counselor en coach werkt zij zowel zelfstandig als samen met getalenteerde professionals die zich verbonden hebben aan The Respect Company.

Over Michelle van der Zee | Amsterdam

Ik ben opgegroeid in IJmuiden aan Zee, daar liggen mijn roots. De stormachtige jonge jaren in mijn leven hebben mij vormgegeven en de koers uitgezet. Ik ben regelmatig tegen de stroom ingezwommen en in de diepte van de zee gedoken.

Zo ontdekte ik de vele facetten van mijzelf en de koers die mij past. Het kind dat ik was, is opgegroeid tot de vrouw die ik nu ben. Ik woon samen met mijn partner en dochter in Amsterdam, de stad waar ik mij thuis voel. De zee uit mijn jeugd draag ik in mijn hart. Symbool voor wie wij in essentie zijn, als metafoor voor ons rijke innerlijke zijn.

Gedurende de afgelopen 10 jaar heb ik mensen begeleid in hun proces van zelfontplooiing en bewustzijnsontwikkeling. Dit deed ik vanuit The Respect Company; mijn praktijk voor coaching, counseling, therapie en yoga.

Mijn achtergrond ligt in het bedrijfsleven, waar ik vanuit verschillende HRM rollen steeds meer betrokken ben geraakt bij de ontwikkeling van organisaties en medewerkers. In die tijd heb ik mij psychologisch geschoold en de opleiding Transactionele Analyse afgerond.

Vanuit mijn interesse om het lichaam te betrekken in het therapeutische proces en mijn nieuwsgierigheid naar het energetische aspect hierin, ben ik twee Hatha yoga opleidingen gaan volgen. Verder heb ik me verbonden aan het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie, BodyMind Opleidingen, School of Life en Vijnana Yoga, waar ik verschillende vervolgopleidingen, workshops en leer-therapieën heb gevolgd. 

Resumé Michelle van der Zee
• 5 jaar eigen praktijk counseling en coaching voor particulieren en organisaties
• 4 jaar ervaring in een psychologenpraktijk voor individuen, stellen en groepen
• 10 jaar ervaring in Human Resource Management bedrijfsleven
• 6 jaar opleiding Transactionele Analyse, specialisatie counseling en coaching
• 4 jaar opleiding Psychologie
• 16 jaar leertherapie, supervisie en trainingen (mentaal, emotioneel en lichaamsgericht)
• Geregistreerd bij de beroepsverenigingen NOBCO en NVTA
• Geregistreerd als Wereld Coach (wereldcoach) voor duurzame coaching in ontwikkelingslanden


Foto 1 Michelle van der Zee Foto 2 Michelle van der Zee Klik om te vergroten

The Respect Company
Michelle van der Zee

Bewust Amsterdam
Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam