Biodanza | Oostelijk Havengebied Amsterdam | Amsterdam

Biodanza

Zin om lekker te dansen en ook nog eens op fijne muziek? Zin om jezelf letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten? Biodanza is de dans van het leven. Het is een uitnodiging om te dansen en het plezier daarvan te beleven. Geen danspasjes, gewoon lekker bewegen op allerlei soorten muziek - wereldmuziek, jazz, pop, klassiek enz. Even een moment voor jezelf. We praten niet tijdens de les en dat helpt je om uit je hoofd en meer in je lichaam te komen. Alsof je denken even stil valt en je volledig op kunt gaan in het moment. Tijdloosheid ervaart. O ja en wist je dat het ook nog allerlei positieve effecten op je gezondheid heeft? En dat het je stressniveau verlaagt?

De lessen op woensdagmorgen zijn open voor een ieder die kennis wil maken met biodanza.

Praktisch

We dansen op blote voeten (evt op zachte dansschoentjes) en je draagt makkelijk zittende kleding. Danservaring of een goede conditie zijn niet nodig. Het gaat er niet om dat het er mooi uitziet, het gaat er om dat jij je goed voelt bij wat je doet. Je danst het ene moment op jezelf, dan weer met een ander of met de groep. Het eerste deel van de les is actief, het tweede deel rustiger. Biodanza stimuleert de kwaliteiten die jij in je hebt, creëert bewustzijn. Het helpt je meer in contact te komen met je gevoel. Om van daaruit uitdrukking te geven aan jezelf, aan wie jij werkelijk bent.

Over Esther Oskamp | Amsterdam

Mijn naam is Esther Oskamp (1974). In september 2012 ben ik begonnen met Biodanza. Helemaal enthousiast en benieuwd naar de achtergrond en voor meer verdieping, besloot ik om de opleiding te gaan volgen. Ik ben afgestudeerd aan de Biodanza School van Rotterdam waar ik ben opgeleid in het “Systeem Rolando Toro”. Naast Biodanza heb ik geen dansachtergrond, wel altijd een grote liefde voor muziek.


Foto 1 Esther Oskamp Foto 2 Esther Oskamp Klik om te vergroten

Levensdans
Esther Oskamp


Professionals in de categorie Dans & Beweging

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding