Systemisch Werk | Amsterdam

Systemisch Werk

Alle mensen en organisaties lopen wel eens tegen een of meer problemen aan. In sommige gevallen wordt via de bekende wegen geen oplossing gevonden voor deze problemen en is er iets anders nodig… Systemisch Werk biedt een methode om snel tot de persoonlijke/onderliggende kern van een probleem te komen en van daaruit ook een bevrijdende “oplossing” te bieden.

Familieopstellingen

Stel je voor: er is iets waar je al een tijdje last van hebt. Of je loopt ergens tegen aan en je hebt geen idee hoe daar uit te komen… Vaak ligt de oorzaak in iets waar je geen vat op kan krijgen. Een familieopstelling zorgt voor het zichtbaar maken van verborgen belemmering in een systeem: je eigen systeem, gezin van herkomst, of zelfs generaties terug. Daarom biedt het de kans om op een andere manier naar het probleem te kijken. Zo krijg je een andere kijk op het probleem aangereikt en daarmee een andere ingang tot het vinden van een oplossing.
Het voordeel van het volgen van mijn workshops is dat je zeer laagdrempelig de methode kan ervaren door een keer als representant mee te doen. Daarna, of na meerdere keren, kan je besluiten tot het inbrengen van een vraag.

Organisatie / ondernemingsopstellingen

Binnen Systemisch Werk heeft de methode van organisatieopstellingen zich vrij snel ontwikkeld tot een zeer bruikbare methode om vraagstukken in de professionele sfeer onder de loep te nemen. Van “wat kan ik doen in deze lastige situatie met mijn collega’s?” tot “Hoe kan ik deze afdelingen het beste organiseren?” tot “Moet ik mijn bedrijf nu verkopen of zorgen dat het voortgezet wordt” zijn vragen die langskomen en waar zeer nuttige inzichten voor worden ontwikkeld.
Mocht u een dergelijke opstelling willen voor uw werk/bedrijf dan kan dat op een familieopstellingen workshop, maar ik kan ook een speciale bijeenkomst voor uw organisatie organiseren. Klik hier voor de geplande familieopstellingen workshops. Voor overleg of een gesprek hierover, mail of bel via de contactgegevens die onderin staan weergegeven.

Binnen Systemisch Werk heeft de methode van organisatieopstellingen zich vrij snel ontwikkeld tot een zeer bruikbare methode om vraagstukken in de professionele sfeer onder de loep te nemen. Van “wat kan ik doen in deze lastige situatie met mijn collega’s?” tot “Hoe kan ik deze afdelingen het beste organiseren?” tot “Moet ik mijn bedrijf nu verkopen of zorgen dat het voortgezet wordt” zijn vragen die langskomen en waar zeer nuttige inzichten voor worden ontwikkeld.
Mocht u een dergelijke opstelling willen voor uw werk/bedrijf dan kan dat op een familieopstellingen workshop, maar ik kan ook een speciale bijeenkomst voor uw organisatie organiseren. Klik hier voor de geplande familieopstellingen workshops. 

Andere opstellingsvormen

Reisman Coaching onderzoekt, al dan niet in samenwerking met andere specialisten, opstellingsvormen die een andere insteek hebben dan de bekende vormen. Een voorbeeld hiervan is de workshop generatieopstellingen die is georganiseerd: daarin worden organisatorische vraagstukken rond generaties onderzocht en verholpen met behulp van een generatieopstelling.

Geinteresseerd in een dergelijke samenwerking? Of wil je meer weten? Kijk op onze wedstrijd en neem contact op

Over Jaron Reisman | Amsterdam

Ik ben Jaron Reisman. Met mijn vrouw Sharon en dochters Lilach en Bracha vorm ik een gelukkig gezin. In 1982 ben ik geboren in Groningen. Na 3 jaar leven in Israel, groeide ik vanaf mijn vierde jaar op in Friesland. Langzaam maar zeker groeide ons gezin uit met 3 jongere broers. De ogenschijnlijk rustige periode van mijn 4e tot 14e veranderde abrupt tijdens een crisis die in mijn gezin ontstond.
Dit werd voor mij het beginpunt in een zoektocht naar houvast en mijn eigen basis: wie ben ik en wat wil ik in mijn leven doen. Het heeft er ook toe geleid dat ik het persoonlijke proces wat plaatsvindt in de adolescentieperiode, begin van een professionele carriere en in ondernemerschap zeer bewust heb meegemaakt. Dit komt ook doordat ik gedurende de gehele periode vanaf mijn 17e verschillende therapien, persoonlijke ontwikkelingstrainingen en opleidingen in coaching en opstellingen volgde.

Essentieel op mijn CV is de combinatie van bedrijfskundige -en ondernemersachtergrond en de opleiding en ervaring in het persoonsgerichte werk. Na 6 jaar in zeer jonge bedrijven als ondernemer gewerkt te hebben, heb ik in september 2012 afscheid genomen van “hoe ik het voorheen deed” en de kans gegrepen dat ik op een draaipunt in mijn professionele carriere en ondernemerschap zit. Ik heb uitgebreide ervaring opgedaan met alternatief onderwijs, alternatieve manieren om zakelijk vorm te geven, community-ontwikkeling en begeleiding van teambuilding/groepsprocessen.

Ik ben betrokken bij verschillende bedrijven, projecten en initiatieven.
- Reisman Opstellingen:
- Phenomenall:
- Vrijplaats X: Als vennoot ben ik betrokken bij dit jonge sociale, circulaire bouwbedrijf. Hierin werken we samen met de klant/communities. Zie "de website ":vrijplaatsx voor meer info.
- MijnStadstuin / Future Food Foundation


Foto 1 Jaron  Reisman Foto 2 Jaron  Reisman Klik om te vergroten

Reisman Coaching
Jaron Reisman


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam