Jouw essentie vertaald naar een kledingstijl | Amsterdam

Herken je dit? Je bent een vrouw die weet wat ze waard is, je kent jezelf en je weet wat je de wereld te bieden hebt. Maar als je in de spiegel kijkt, dan zie je dat niet terug. Er klopt iets niet, maar je weet niet wat.

De buitenkant is een onmisbare stap om jouw innerlijk te manifesteren, neer te zetten in de realiteit. Ik kijk niet alleen technisch, dus qua kleur en vorm, naar jou. Ik probeer echt te doorgronden wie je bent, wat je nodig hebt en hoe ik dat voor je kan vertalen naar een eigen kledingstijl met persoonlijke kleuren en vormen. Zodat jij jouw essentie ziet als je in de spiegel kijkt.

Over Judith Verschuren | Amsterdam

Het is mijn missie om vrouwen hun echte schoonheid te laten ervaren. Die komt vanuit de diepte van je ziel. Als je dat naar buiten vertaalt via kleur, vorm en stijl, zul je ervaren hoe mooi je echt bent.

Ik ben stylingcoach. Ik vind het heerlijk om bij vrouwen te kijken wat voor kracht, kwaliteiten en schoonheid er nog verborgen zitten, dat naar boven te halen en te vertalen naar een kledingstijl.

De buitenkant is een onmisbare stap om jouw innerlijk te manifesteren, neer te zetten in de realiteit. Ik kijk niet alleen technisch, dus qua kleur en vorm, naar jou. Ik probeer echt te doorgronden wie je bent, wat je nodig hebt en hoe ik dat voor je kan vertalen naar een eigen stijl met persoonlijke kleuren en vormen. Daarbij laat ik mijn intuïtie spreken en durf ik van de geijkte regels af te wijken.

Het gaat mij niet om trends, die gaan namelijk voorbij. Ik meet je geen imago aan dat niet bij je past, daar prikken mensen op termijn doorheen. Het gaat mij om jou, je behoeften, unieke kwaliteiten, smaak en levensstijl. Ik kijk eerst bij jou naar binnen voordat ik met de buitenkant aan de slag ga.

Je nieuwe eigen stijl zal je niet alleen helpen bij het (figuurlijk) aantrekken van mensen en klanten die bij je passen. Het helpt je vooral om je vrij te voelen en je missie op aarde nog sterker neer te zetten.

Acupunctuur Ademtherapie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Ouderenzorg Psychosociale therapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam