Spirituele Marketing Coach & Trainer | Amsterdam

Wat fijn dat je mij hebt gevonden en de moeite neemt om mij beter te leren kennen. Ik verheug me erop je van dienst te kunnen zijn. Graag stel ik mij voor: Suzanne Groenstege, ik train en coach spirituele (heart-centered) ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun talenten en missie. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.

De wereld verandert in rap tempo. Het bewustzijn van mensen groeit. Steeds meer mensen zijn op zoek naar zingeving. Yogascholen poppen als paddenstoelen uit de grond en het hebben van een coach is tegenwoordig net zo normaal als het hebben van een handtas. Toch hebben veel yogadocenten, coaches, healers en creatieven er moeite mee om hun bedrijf te laten groeien.
Herken je dit?
- Je lessen of sessies zitten het ene moment vol en de week daarop heb je maar enkele klanten.
- Je voelt je of je aan het leuren bent, wanneer je je diensten promoot.
- Je hebt een mooie opleiding gedaan waar je nauwelijks iets mee doet, omdat je nu nog te weinig klanten aantrekt.
- Je overweegt een volgende opleiding te starten, omdat je denkt dat je nog meer moet leren voordat je echt als coach, healer, yogadocent of therapeut aan de slag kunt.
- Je bent begonnen met lage tarieven (of zelfs gratis) en weet niet hoe je je tarieven kunt verhogen.
- Je hebt gemiddeld drie baantjes om rond te kunnen komen.
- Je wilt je hart volgen, maar vraagt je af hoe je daarmee een succesvol bedrijf neer kunt zetten.

Jij gaat meer (ver)dienen met marketing vanuit je hart
Het veranderende bewustzijn van mensen biedt enorme kansen voor spiritueel ondernemers. Er is werk aan de winkel. Als jij je bedrijf sneller tot volle bloei wil laten komen, zonder je ziel te verkopen, dan begeleid ik je graag om hierin grote stappen te zetten.
Ik help je graag om:
- Een constante klantenstroom te creëren.
- Meer klanten aan te trekken vanuit jouw waarden, waardoor marketing leuk en lucratief wordt.
- Hogere prijzen te vragen, die je diensten waard zijn.
- Gezien te worden als expert met jouw unieke gaven en aanpak.
- Jouw klanten meer andere klanten te laten aantrekken.
- Een overzichtelijk systeem te ontwikkelen om lucratief vanuit je hart te ondernemen.
- Jouw weg te vinden in het overweldigende aanbod van marketing en sociale media.
- Balans te vinden tussen hart en handelen.
- Een mindset van focus, vertrouwen en overvloed te krijgen, waarmee je een succesvol bedrijf neerzet.

Wil jij ook je hart volgen en hiermee een succesvolle onderneming neerzetten?
Regelmatig schrijf ik over het aantrekken van meer klanten met Spirituele Marketing. Laat je ook inspireren om je bedrijf tot volle bloei te laten komen. Schrijf je nu in voor mijn Blooming Business Tips, het is gratis! Bovendien ontvang je bij inschrijving gratis de Authentic Abundance Meditatie.

Namaste,
Suzanne Groenstege

Specialismen:
* KNOW >> Blooming Business Coaching Call
* GROW >> Transform your Gift into Profit (2-daagse Groepstraining)
* FLOW >> 3 Successleutels voor een Constante Klantenstroom (1-op-1 businesscoaching)
* GLOW >> Brilliance in Business (6 mnd Programma)

Over Suzanne Groenstege | Amsterdam

Ik geloof in jou!

Wat fijn dat je mij hebt gevonden en de moeite neemt om mij beter te leren kennen. Ik verheug me erop je van dienst te kunnen zijn. Graag stel ik mij voor: Suzanne Groenstege, ik begeleid spirituele ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun gave. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.

Waarom?

Het is mijn intentie zoveel mogelijk spirituele ondernemers te helpen om hun droom op aarde neer te zetten. Ik ben op een missie om samen een mooiere wereld te creëren. Ik doe dit door ondernemers die met hun mooie werk het bewustzijn op aarde verhogen, te inspireren met hun bedrijf uitdrukking te geven aan hun gave. Ik zie lachende kinderen voor me, die opgroeien met een bewustzijn van liefde en overvloed, zodat ook zij weer het leven kunnen leven dat ze verdienen. Ze groeien op tot bewuste leiders die vrede brengen op aarde en ons helpen naar een volgende bewustzijnsdimensie te groeien, waar iedereen in zijn hart naar verlangt.

Suzanne Groenstege

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam