Vrouwelijk Leiderschaps coaching/programma's | Amsterdam

Hartskracht

Deze tijd van transitie vraagt om stevig verankerd leiderschap in verbinding met het hart zodat er een balans is tussen visie, daadkracht, intuitie en reflectie. Tussen het Doen en het Zijn. Als je doet waar je ogen van gaan stralen, komt je leven in een krachtige stroom terecht. De wereld heeft vrouwen nodig die op eigen en liefdevolle wijze het verschil maken!

“The future of leadership will be more feminine, conscious, and collective. Otto Scharmer – author of the books Theory U / Leading from the emerging future: From Ego System to Ecosystem.

In mijn coaching en leiderschaps programma's werk ik o.a. met systemisch werk (familie/organisatie opstellingen), NLP, Clean Talk, meditaties/visualisaties en de Leadership Archetypes.Ik maak deel uit van de internationale Women’s Leadership Community ‘Coming Into Your Own’ (CIYO). Jaarlijks organiseren we in Nederland een 3-daagse CIYO internationaal vrouwelijk leiderschapsretraite en begeleiden we leiderschaps-programma's binnen organisaties.

HeartFire

Muziek is een grote inspirerende en helende kracht voor me. Samen met mijn man Jeroen van Kemenade ben ik eigenaar van HeartFire waarmee we concerten en evenementen organiseren die hart en ziel raken.

Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten!

Hartegroet,
Daniëlle Doeve

hartskracht

Over Daniëlle Doeve | Amsterdam

Het hart als richtinggevend kompas

Mijn naam is Daniëlle Doeve (1972). Getrouwd met Jeroen van Kemenade en moeder van zoon Roman (2003) en dochter Isobel (2006). Verbinding is voor mij een belangrijk levensthema. De verbinding met mezelf, met anderen, met de natuur en met het mysterie dat het leven is.

Verbinding met mezelf

Al op jonge leeftijd ben ik door een intense levensles op zoek gegaan naar mijn wortels. Een ontdekkingsreis waarbij ik mijn eigenheid en inspiratiekracht meer en meer ontdek en kan tonen. Vol verwondering bewandel ik dit pad, waarbij ik mijn hart gebruik als richtinggevend kompas.

Ik raak steeds meer afgestemd op de natuurlijke stroom van het leven. Mijn reis gaat door en bij iedere stap ontdek ik nieuwe aspecten van mezelf. Zoals ‘de Kracht van Kwetsbaarheid’. Een boeiende ontdekkingstocht die door het licht en door het donker gaat.

Verbinding met werk

Ik heb 15 jaar voor Nuon gewerkt en daar een bijzondere tijd mogen meemaken. Van een gemeentelijk ambtelijk nutsbedrijf veranderde de organisatie in relatief korte periode in een commerciële profit organisatie. In deze turbulente periode van fusies, reorganisaties en overnames heeft mijn visie op een mensgerichte organisatie zich stevig gevormd. De rode draad in al mijn functies was het versterken van de verbinding tussen de organisatie, haar klanten en medewerkers.

Ik ontdekte steeds meer hoe belangrijk het is om vanuit je hart te leven en te werken. Een project rondom het inbedden van klachtmanagement binnen de zakelijke markt noemde ik: ‘Samen een hart voor klachten’.

In 2008 heb ik, voor NUON, de inspiratievilla opgezet. Een kantoorvilla werd getransformeerd tot een plek voor ontmoeting, mindfulness training, coaching en innovatiesessies. Erg vernieuwend voor die tijd.

In 2010 was de tijd gekomen om mijn eigen bedrijf Hartskracht op te richten. Ik heb de sprong gemaakt en het vertrouwde werkgeversnest verlaten en sta op eigen benen. In het begin nog wat wankel, nu steeds steviger. Ik ben trots op de stap die ik heb gezet naar zelfstandigheid!

“It’s impossible, said pride”
“It’s risky, said experience”
“It’s pointless, said reason”
“Give it a try, whispered the heart”

Verbinding met mijn ontwikkeling

Ik ben van nature erg nieuwsgierig en leergierig en leg razendsnel verbindingen. Ik verlaat graag de gebaande paden om nieuwe wegen te verkennen. Zeker op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Mijn opleidingen ‘Professionele Communicatie’, ‘Systemisch werken’ en ‘Professionele begeleiding van organisaties’, die ik bij Phoenix Opleidingen in Utrecht heb gevolgd, voelen als een geschenk. Een stevige persoonlijke en professionele bodem waar ik op kan rusten en mezelf verder kan ontplooien. De community vrouwen van het leiderschapsprogramma ‘Coming Into Your Own’ zorgen momenteel voor een krachtige internationale ‘containment’ waarin ik mezelf verder kan ontwikkelen.

Daarnaast heb ik verschillende mentoren en begeleiders op mijn pad aangetroffen die me dichter bij mezelf brachten. Mijn gezin en dierbaren zijn van onschatbare waarde voor mij. Zij zijn mijn bakens van licht en herinneren me eraan hoe belangrijk het is om te aarden en weer thuis te komen.

Agenda Hartskracht / HeartFire

juni 2018

Ayla Nereo in Concert

ZA 30 jun 20.00 uurMuziek, Klank en Stemexpressieconcert
Ayla Nereo in Concert

HeartFire & Delight Yoga warmly welcome you to the concert of the magical and enchanting Aya Nereo coming for her debut performances in Amsterdam! She will also hold a wonderful workshop on Jul 1st alsoDelight Yoga Studio
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveAmsterdam

juli 2018

Ayla Nereo Workshop - Singing Life - Open your Voice, Receive Song and Create

ZO 01 jul 10.00 uurMuziek, Klank en Stemexpressieworkshop
Ayla Nereo Workshop - Singing Life - Open your Voice, Receive Song and Create

Delight Yoga and HeartFire proudly present: Singing Life: a workshop with Ayla Nereo to open your voice, receive song, and create! A workshop that leads us into a deeper understanding of our own voices, how to receive and create music.
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveAmsterdam
Ceremonie Familie opstellingen in Tempel van Alledag op IJburg

DI 03 jul 19.00 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Ceremonie Familie opstellingen in Tempel van Alledag op IJburg

Op dinsdagavond 3 juli organiseert Zij Die Weet weer een avond familie constellaties op IJburg. Je bent welkom als representant!
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveAmsterdam
Peia Luzzi - Songs of the Ancients - Sacred Vocal Workshop

DO 26 jul 19.00 uurMuziek, Klank en Stemexpressieworkshop
Peia Luzzi - Songs of the Ancients - Sacred Vocal Workshop

Ancestral Song Keeper Peia Luzzi geeft op 26 juli een bijzondere en krachtige Sacred Vocal Workshop in Jungle in Amsterdam: Song of the Ancients.
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveAmsterdam

september 2018

Coming Into Your Own - Women's Leadership Retreat

ZO 30 sep 16.00 uurCoaching - Leiderschapscoachingretraite
Coming Into Your Own - Women's Leadership Retreat

Coming Into Your Own, Women's Leadership Retreat van 30 sept t/m 3 okt bij Centrum Athanor in Lochem. "Tell me what is it you plan to do with your one wild and precious life?" - Mary Oliver
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveLochem

oktober 2018

Deva Premal & Miten with Manose, The Soul of Mantra Live

DI 16 okt 19.30 uurMuziek, Klank en Stemexpressieconcert
Deva Premal & Miten with Manose, The Soul of Mantra Live

Deva Premal & Miten and Manose nodigen je uit de kracht van mantra’s te ervaren tijdens hun Soul of Mantra tournee op 16 en 17 oktober in Almere in Kunstlinie Almere Flevoland.
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveAlmere

november 2018

Praful Solo Concert - Medicine for the Heart

ZA 10 nov 20.00 uurMuziek, Klank en Stemexpressieconcert
Praful Solo Concert - Medicine for the Heart

HeartFire concert: Op 9 November geeft Praful een Solo Concert in het sfeervolle Van Houtenkerkje in Weesp. "Beautiful music - A breath of fresh air blowing through the ether" Deva Premal & Miten
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveWeesp
Healing Sound Healing Touch: 1-day healing event met Praful en Vimal Gabrielsen

ZA 10 nov 10.00 uurHealing en readingevenement
Healing Sound Healing Touch: 1-day healing event met Praful en Vimal Gabrielsen

Op zaterdag 10 November geven master musician en sound healer Praful en zijn geliefde en reconnective healer Vimal Gabrielsen een 1-day healing event: Healing Sound Healing Touch. “I felt like I was in the presence of a wondrous sacred energy"
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveWeesp

Hartskracht / HeartFire
Daniëlle Doeve

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam