Vrouwelijk Leiderschaps coaching/programma's | Amsterdam

Hartskracht

Deze tijd van transitie vraagt om stevig verankerd leiderschap in verbinding met het hart zodat er een balans is tussen visie, daadkracht, intuitie en reflectie. Tussen het Doen en het Zijn. Als je doet waar je ogen van gaan stralen, komt je leven in een krachtige stroom terecht. De wereld heeft vrouwen nodig die op eigen en liefdevolle wijze het verschil maken!

“The future of leadership will be more feminine, conscious, and collective. Otto Scharmer – author of the books Theory U / Leading from the emerging future: From Ego System to Ecosystem.

In mijn coaching en leiderschaps programma's werk ik o.a. met systemisch werk (familie/organisatie opstellingen), NLP, Clean Talk, meditaties/visualisaties en de Leadership Archetypes.Ik maak deel uit van de internationale Women’s Leadership Community ‘Coming Into Your Own’ (CIYO). Jaarlijks organiseren we in Nederland een 3-daagse CIYO internationaal vrouwelijk leiderschapsretraite en begeleiden we leiderschaps-programma's binnen organisaties.

HeartFire

Muziek is een grote inspirerende en helende kracht voor me. Samen met mijn man Jeroen van Kemenade ben ik eigenaar van HeartFire waarmee we concerten en evenementen organiseren die hart en ziel raken.

Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten!

Hartegroet,
Daniëlle Doeve

hartskracht

Over Daniëlle Doeve | Amsterdam

Het hart als richtinggevend kompas

Mijn naam is Daniëlle Doeve (1972). Getrouwd met Jeroen van Kemenade en moeder van zoon Roman (2003) en dochter Isobel (2006). Verbinding is voor mij een belangrijk levensthema. De verbinding met mezelf, met anderen, met de natuur en met het mysterie dat het leven is.

Verbinding met mezelf

Al op jonge leeftijd ben ik door een intense levensles op zoek gegaan naar mijn wortels. Een ontdekkingsreis waarbij ik mijn eigenheid en inspiratiekracht meer en meer ontdek en kan tonen. Vol verwondering bewandel ik dit pad, waarbij ik mijn hart gebruik als richtinggevend kompas.

Ik raak steeds meer afgestemd op de natuurlijke stroom van het leven. Mijn reis gaat door en bij iedere stap ontdek ik nieuwe aspecten van mezelf. Zoals ‘de Kracht van Kwetsbaarheid’. Een boeiende ontdekkingstocht die door het licht en door het donker gaat.

Verbinding met werk

Ik heb 15 jaar voor Nuon gewerkt en daar een bijzondere tijd mogen meemaken. Van een gemeentelijk ambtelijk nutsbedrijf veranderde de organisatie in relatief korte periode in een commerciële profit organisatie. In deze turbulente periode van fusies, reorganisaties en overnames heeft mijn visie op een mensgerichte organisatie zich stevig gevormd. De rode draad in al mijn functies was het versterken van de verbinding tussen de organisatie, haar klanten en medewerkers.

Ik ontdekte steeds meer hoe belangrijk het is om vanuit je hart te leven en te werken. Een project rondom het inbedden van klachtmanagement binnen de zakelijke markt noemde ik: ‘Samen een hart voor klachten’.

In 2008 heb ik, voor NUON, de inspiratievilla opgezet. Een kantoorvilla werd getransformeerd tot een plek voor ontmoeting, mindfulness training, coaching en innovatiesessies. Erg vernieuwend voor die tijd.

In 2010 was de tijd gekomen om mijn eigen bedrijf Hartskracht op te richten. Ik heb de sprong gemaakt en het vertrouwde werkgeversnest verlaten en sta op eigen benen. In het begin nog wat wankel, nu steeds steviger. Ik ben trots op de stap die ik heb gezet naar zelfstandigheid!

“It’s impossible, said pride”
“It’s risky, said experience”
“It’s pointless, said reason”
“Give it a try, whispered the heart”

Verbinding met mijn ontwikkeling

Ik ben van nature erg nieuwsgierig en leergierig en leg razendsnel verbindingen. Ik verlaat graag de gebaande paden om nieuwe wegen te verkennen. Zeker op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Mijn opleidingen ‘Professionele Communicatie’, ‘Systemisch werken’ en ‘Professionele begeleiding van organisaties’, die ik bij Phoenix Opleidingen in Utrecht heb gevolgd, voelen als een geschenk. Een stevige persoonlijke en professionele bodem waar ik op kan rusten en mezelf verder kan ontplooien. De community vrouwen van het leiderschapsprogramma ‘Coming Into Your Own’ zorgen momenteel voor een krachtige internationale ‘containment’ waarin ik mezelf verder kan ontwikkelen.

Daarnaast heb ik verschillende mentoren en begeleiders op mijn pad aangetroffen die me dichter bij mezelf brachten. Mijn gezin en dierbaren zijn van onschatbare waarde voor mij. Zij zijn mijn bakens van licht en herinneren me eraan hoe belangrijk het is om te aarden en weer thuis te komen.

Agenda Hartskracht / HeartFire

februari 2018

Fia in Concert: Legacy of Light Worldtour (Sold Out)

ZA 24 feb 19.30 uurMuziek, Klank en Stemexpressieevenement
Fia in Concert: Legacy of Light Worldtour (Sold Out)

HeartFire presents: Fia in Concert - Legacy of Light Worldtour. Wonderful to come together for an evening full of singing, love and connection in the beautiful church De Duif in Amsterdam
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveAmsterdam

maart 2018

Luis Paniagua en Suyana - Weaving Sound into Silence Tour 2018

DO 22 mrt 20.00 uurMuziek, Klank en Stemexpressieevenement
Luis Paniagua en Suyana - Weaving Sound into Silence Tour 2018

Op 22 maart 2018 organiseren we met HeartFire het bijzondere concert van Luis Paniagua en Suyana - Weaving Sound into Silence bij Blijburg in Amsterdam
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveAmsterdam

mei 2018

Mirabai Ceiba Live in Concert

ZO 06 mei 19.30 uurMuziek, Klank en Stemexpressieevenement
Mirabai Ceiba Live in Concert

Op zondagavond 6 mei organiseert HeartFire het prachtige concert van Mirabai Ceiba in De Zuiderkerk in Amsterdam. Hun muziek is hartverwarmend en raakt het diep de ziel. Let's sing our hearts wide open and dance our souls on fire!
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveAmsterdam
Kevin James Carroll -HeartSongs Chanting Circle

VR 18 mei 20.00 uurAcupunctuurcursus
Kevin James Carroll -HeartSongs Chanting Circle

Op 18 mei 2018 organiseert HeartFire een magische HeartSong Chanting Circle met Kevin James Carroll (Australia) in de Vondelkerk in Amsterdam. Ben je er klaar voor om je hart wagenwijd open te zingen en de liefde vol te laten stromen. We are!
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveAmsterdam

juni 2018

Laboratorium Pieśni in Concert

ZA 02 jun 20.00 uurMuziek, Klank en Stemexpressieevenement
Laboratorium Pieśni in Concert

Op zaterdag 2 juni 2018 organiseert HeartFire het geweldige concert van Laboratorium Pieśni in Het Zonnehuis in Amsterdam Noord. Come and experience this female, wild & intuitive energy and sing and dance your heart on fire!
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveAmsterdam

Hartskracht / HeartFire
Daniëlle Doeve

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam