Kunstzinnige en sprituele dagen kunstenaarsdorp Nieuwenmeer | Amsterdam

In het kunstenaarsdorp "Nieuwenmeer" ligt museum/galerie "On the Edge". Op deze plek organiseerd de "Scala Experience"  kunstzinnige en spirituele dagen en weekenden.

Een spirituele en kunstzinnige dag bestaat uit een bezoek aan de galerie, de workshop Spiegelogie, een lekkere uitgebreide lunch, een workshop schilderen. De dag wordt afgesloten met een lekkere en gezonde maaltijd. De eerstvolgende dag is 23 april.

Een spiritueel en kunstzinnig weekend bestaat naast bovenstaande punten uit een Reiki-sessie, een yin-yoga-sessie, een educatieve wandeling door natuurgebeid de Oeverlanden en een bezoek aan het relikwieën museum dat ook ligt op het kunstenaarcomplex. Eerstvolgende weekenden staan in de planning.

 

Spiegelogie
Deze workshop is gebaseerd op een boek van Willem de Ridder, hierbij gaan we gewoon fan van elkaar worden en steunen wij elkaar in het verwezenlijken van onze dromen of het tot stand komen van een goede positieve verstandverhouding tot onszelf. Het leuke is, dat het zelfs vrij eenvoudig is om je zelfbeeld en je leven een totaal andere "zelf gewenste" draai of een flinke positieve input te geven, gewoon door de kracht in jezelf te vinden en door middel van het ontvangen en toezenden naar elkaar van positieve energie. "The law off attraction". Een ieder van ons kan dit, het zit in ons allemaal, je hoeft het alleen maar te ontdekken!

 

Schilderworkshop
Na een gezamenlijke brainstorm over wat te schilderen beginnen we met de schilderworkshop. Het uitgangspunt is dat iedereen iets moois kan maken, laat je niet belemmeren door hoe of wat, voor een topresultaat!

Zie website!

Over Reina van Zwoll | Amsterdam

De kunstzinnige en spirituele dagen en weekenden zijn een initiatief van Reina, Kolja en Ruby. Reina is beeldend kunstenaar en eigenaar van Gallery "On the Edge". Kolja; journalist/schrijfster,wereldreiziger en tourdirector. Ruby: maatschappelijk werker en yogadocent.
Wat wij gemeen hebben is dat we er van houden om te werken met een groep. Samen dingen ontdekken over jezelf of anderen, inzichten krijgen, elkaar onderling inspireren, gedachten en ervaringen delen, gastvrijheid en ruimte voor introspectie. Door middel van het maken van kunst, opdoen van ervaringen, of gebruiken van het lichaam. En dat alles doen we het liefst in het huis annex atelier en galerie van Reina, dat hier volledig op is ingericht. We zien er naar uit je te verwelkomen!

Scala Experience
Reina van Zwoll

Acupunctuur Ademtherapie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Ouderenzorg Psychosociale therapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam