Ademwerk, Focussen, Soul Retrieval, Huachuma (San Pedro) & Jurema (ayahuasca) Ceremonies | Amsterdam

Ontspanning, Bezieling, Verdieping & Verbinding. 

Ken je het, dat je leven net even te veel strubbelingen kent om vrijuit te leven? Van die momenten dat je hoofd wel erg veel aan het woord is en daarmee gewoon dwars ligt. Herken je een verlangen om ontspannen aanwezig te Zijn en te vertrouwen dat het Leven Zelf zich elke dag opnieuw ontvouwt?

Ik ervaar een diepgaand vertrouwen als ik mezelf toe sta dicht bij mezelf en in zachte verbinding te leven vanuit mijn stille, sensitieve lichaam. Dan wijst het Leven Zelf een pad.

De consulten Ademwerk, Focussen & Soul Retrieval zijn er om je kort te ondersteunen bij het hervinden van je ontspanning en vertrouwen op je levenspad. De ceremoniën met de Teacher-planten Huachuma (San Pedro) & Jurema (analoog ayahuasca) zijn er om een verdieping te maken in het (gedeelde) bewustZijn, gegrond hier op aarde.

Wees welkom bij Ademvuur, wees welkom bij jeZelf.

 

Over Mirjam Papenburg | Amsterdam

Aarde is me lief met haar mens-, plant- en dierenrijk. Ik voel me blij en dankbaar dat ik hier mijn wandeling mag maken.

Mijn wens is dat we allemaal, dichtbij en ver weg, in harmonieuze verbinding met elkaar en aarde kunnen leven, in vrede en in overvloed.

Dit is mogelijke door ons stap voor stap te ontdoen van alle ruis om zo dichter bij onze essentie uit te komen en om haar vervolgens te leven en delen.

Vanuit m'n praktijk Ademvuur draag ik op verschillende manieren hier aan bij; als trancewerker, sjamanistisch practitioner, ademwerker en focusser.

Ik zie je graag een keer.

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam