Energetisch-intuïtieve Lifecoaching | Amsterdam

De praktijk Freedom-to-be-you aan huis is ontstaan in 2007 om te inspireren! Dit is kenmerkend voor alle activiteiten van de praktijk. De praktijk biedt op diverse manieren energetisch-intuïtieve Life Coaching (in het Nederlands, Engels of Fins) aan m.b.t. bewustwording voor alle leeftijden: baby’s, kinderen en volwassenen. Ik faciliteer het bewustwordingsproces door middel van:

* sessie Life coaching
* sessie bewust ademen
* sessie oog-in-oog
* sessie healing
* energetische geboorte- en stervensbegeleiding
* aparte aanbod voor baby's & kinderen
* inspiratie bijeenkomsten
* lezingen, retraites, projecten, happenings

* Youtube kanaal 'Inspire Freedom': youtube/Opwegnaarhuis

* boek/2010: Godservaring: 'De intuïtieve reis van een vrouw die thuiskomt bij haar Godzelf'

* boek/2017: 'Life – my Passion': from Seeking to Freedom

Het Nieuwe Bewustzijn over de ultieme (ziels)vrijheid van ieder mens is het uitgangspunt voor deze Life Coaching. Dit betekent vrijheid waarin men op aarde tot de (ziels)unieke expressie kan komen, door zich uit te leven als eigen ‘ware Zelf’. Met als gevolg dat er een diep innerlijk gevoel van inspiratie, balans en verbinding wordt ontwikkeld, maar ook een gevoel van onvoorwaardelijke liefde voor het Leven en voor het Zelf.

Ook jij kunt jouw unieke (ziels)vrijheid ontdekken en daaruit leven. Alleen - ben jij je hier al van bewust?

 

Over Leena Joro | Amsterdam

Ik heb een rijk, bijzonder en veelzijdig leven (gehad). Ik heb uitgebreide levens- en werkervaring opgedaan door het wonen, werken of studeren in meerdere landen naast het land waar ik oorspronkelijk vandaan kom: Finland. Sinds 1985 woon en werk ik in en uit Amsterdam.

Jarenlang waren mijn vroegere banen als sociale wetenschapper en organisatiedeskundige in verschillende profit- en non-profit organisaties simpelweg prachtige creaties/manifestaties van zijn eigen soort. Deze scheppingen dienden mij perfect tot ik me op het pad van bewustwording begaf. - Ik ben door een diep en intens bewustwordingsproces gegaan, als gevolg dat ik vanaf 2007 voor mezelf ben gaan werken als energetisch-intuïtieve life coach via een eigen praktijk aan huis.

Inmiddels faciliteert ik ruim 10 jaar mensen bij hun proces van (energetisch) ontwaken, bewustwording en licht-lichaam-integratie / zelfrealisatie als Energy Facilitator, adem coach, healer, inspirator, schrijver, spreker en channeler.

ALS LIFE COACH BEN IK:

* intuïtief, heldervoelend, inspirerend, inlevend, compassievol, vrolijk, open en integer

* ik leef, creëer en ervaar mijn leven bewust gebaseerd op mijn visie over het Nieuwe Bewustzijn

* in mijn praktijk combineer ik mijn achtergrond incl. mijn veelzijdige opleidingen en 40 jaar werkervaring met mijn ervaringsdeskundigheid

* ik laat iedereen in zijn/haar eigen waarde en respecteer ieders eigen inzichten/waarheid

freedom-to-be-you
Leena Joro

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam